RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Екс-нардеп Деркач засвітився у Мінську і дав інтерв’ю "журналістці"-трампістці, фото

Колишній народний депутат України Андрій Деркач, якому загрожує 30 років в'язниці в США, дав у Мінську інтерв'ю "журналістці" та дружині екс-радника Дональда Трампа Сімоні Манджіанте-Пападопулос.

Про це вона повідомила у соцмережі "X".

Симона Манджіанте-Пападопулос є дружиною колишнього радника Трампа Джорджа Пападопулоса. Він був заарештований американською прокуратурою за звинуваченням у брехні, але згодом помилував Трамп перед закінченням його президентського терміну.

Читайте також: Буратіно "спалили": чим закінчиться справа Дубінського

На фото дружина екс-радника Трампа з'явилася у дорогій шубі. В інтерв'ю з Деркачем вона торкнулася теми нібито "корупції родини Байденів в Україні", а також говорила про нібито "перетворення правоохоронних органів США на інструмент корумпованого режиму, який веде США у прірву".

Сімона Пападопулос стала працювати "журналісткою" у той період, коли у її чоловіка виникли проблеми із законом у США. Першою її великою роботою став фільм "Україна - вічне сьогодення", який активно просувався російськими пропагандистськими ресурсами.

У цьому фільмі Україну порівнюють з нацистською Німеччиною, а також говорять про "відсутність незалежності" та "контроль над Україною з боку Джорджа Сороса". Крім того, творці стрічки не оминули і противників Трампа з числа представників Демократичної партії США. Так, у фільмі йдеться про те, що " Джо Байден і Гілларі Клінтон загрузли в українській корупції". Примітно, що чоловік Сімони збирав компромат на Клінтон під час роботи у штабі Трампа.

Андрій Деркач, син екс-голови СБУ Леоніда Деркача, який помер у 2022 році, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишив батьківщину і опинився в Мінську.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що СБУ оголосила про підозру у держзраді народному депутату України Олександру Дубінському.

  • Вас також може зацікавити:

Нардеп-утікач Дубінський не декларує заробіток з Youtube - ЗМІ говорять про сотні тисяч доларів

Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубінський дійшов до конфлікту із Зеленським

Скандальному Дубінському оголосили підозру: у чому винен нардеп