RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Обіцяв Путіну вічну молодість: в Росії помер особистий лікар кремлівського диктатора

Ведучий російський геронтолог, засновник Інституту біорегуляції та геронтології, академік РАН Володимир Хавінсон, якого називали "особистим геронтологом" Путіна, помер у віці 77 років, хоча планував жити до ста.

Про це повідомляє The Moscow Times.

Читайте також: Путін не зупиниться в Україні: ексголова ЦРУ назвав наступну ціль диктатора

Володимир Хавінсон народився в НДР у 1946 році. З 1970 він почав активно займатися вивченням теми старіння. Відкриття пептидних біорегуляторів принесло Хавінсону світову популярність: завдяки їм вдалося зберегти здоров'я людям у всьому світі, зокрема ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Окрім цього успіху, відкриття дозволило вченому стати наближеним до Путіна, який мріє про довголіття. Він обіцяв диктатору "мінімум 20 років" активного життя і називав його "зразком із блискучим потенціалом". Він запевняв, що "медицина має продовжувати життя державних діячів, тому що досвідченого лідера, як правило, замінити нікому. А без нього в країні розпочнеться політична криза".

В численних інтерв'ю Хавінсон говорив, що шукає способи сповільнення старіння, а не вічного життя. Вчений був упевнений, що людина може дожити до 110-120 років. У 2017 році Путін нагородив вченого Орденом Дружби за особливі досягнення у галузі медицини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що японський штучний інтелект стверджує, що російський диктатор Володимир Путін справді використовує дублерів.

  • Вас також може зацікавити:

"Це факт": в ГУР назвали кількість двійників Путіна

Путін одержимий Україною: Кучма застеріг від надій на мир із диктатором

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні