RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Японський ШІ підтвердив використання двійників Путіна: голос, манери і хода різні, фото

Японський штучний інтелект стверджує, що російський диктатор Володимир Путін дійсно використовує дублерів. Дослідження, засновані на розпізнаванні обличчя, порівнянні голосу та рухах тіла, показують, що існує кілька різних двійників російського президента.

Про це пише "The Sun".

Читайте також: "Це факт": в ГУР назвали кількість двійників Путіна

Висновки ШІ були зроблені після того, як кремлівський диктатор завершив свою поїздку до Китаю, намагаючись очолити альянс проти Заходу. В репортажі для великої японської телевізійної мережі TBS стало відомо, що принаймні два двійника Путіна бачили на різних заходах.

Мережа стверджує, що справжній Путін організував цьогорічний щорічний парад Перемоги на Красній площі 9 травня. Але складна технологія розпізнавання облич виявила, що Путін, який оглядав Кримський міст десять місяців тому, лише на 53 відсотки збігався з Путіним на Червоній площі.

В аналізі також зазначається, що ще одна поява Путіна - в окупованому Маріуполі в березні - показує лише 40-відсоткову схожість обличчя з Путіним, якого бачили на Красній площі.

Під час аналізу голосу Путіна в лабораторії Японського інституту аудіокомунікації, яка тісно співпрацює з поліцією у кримінальних розслідуваннях, було виявлено, що голос Путіна, який виступав на форумі Євразійського економічного союзу, що відбувся в травні, відрізнявся від інших прикладів під час різних виступів.

Як виявилося, двійник російського президента використовувався на концерті військової підтримки в лютому та візиті до Маріуполя в березні, коли був задіяний той самий двійник.

Було проведено аналіз попередніх зустрічей Володимира Путіна з лідером Китаю Сі Цзіньпіном і його переговорів з лідером Білорусі Олександром Лукашенком – тоді на 94 відсотки вони збігалися.

Розслідування прийшло до висновку, що Путін використовує двох двійників. Одним із пояснень може бути те, що справжній російський диктатор хворий. Одна з теорій полягає в тому, що двійник може залишитися при владі навіть після смерті Путіна.

Нагадаємо, що українці відреагували на чергову "смерть Путіна" свіжою порцією фотожаб та мемів.

  • Вас може зацікавити:

Синяк, Удмурт та Говорун: що відомо про двійників Путіна

Їх навіть не два: психолог розповів про двійників Путіна

"Цар" уже не той: психолог порівняв кадри із двійниками Путіна