RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

"Має зайти в процес хаосу": історик озвучив сценарій розпаду Росії

Український історик, військовослужбовець, науковий співробітник НАН України Олександр Алфьоров заявив, що за одним зі сценаріїв, Росія може розпастися на три економічні та логістичні зони. Для цього треба, аби країна зайшла у "процес хаосу".

Про це він повідомив в інтерв’ю "РБК-Україна".

Читайте також: "Путін трагічно загине": карпатський мольфар побачив, коли закінчиться війна в Україні

“Я переконаний, що РФ має розпастися. Нема єдиного бачення, як це станеться. Вони сюди прийшли із багатьма гаслами, одне із них – "дєди воєвали". Пройде 5-10 років і сюди прийдуть їхні сини, племінники і скажуть "отци воєвали"... А це вже кровна помста. І нам необхідно, щоб Росія зайшла у процес хаосу, який називається "гражданская война", яка б заморозила всю зовнішню активність Росії", – зазначив історик.

Алфьоров прогнозує, що насаджування православ’я мусульманам, зокрема чеченцям і дагестанцям, теж може пришвидшити розпад "імперії зла".

"Псевдопатріарх Гундяєв сказав, що кожен росіянин – православний. Але дагестанця, якого мобілізували і відправляють в Україну, його кроплять православною водою і він не розуміє, чому так", – сказав він.

Військовослужбовець уточнив, що Росія хоче також знищити свої народи, представників яких налічується майже мільйон людей. Саме тому чеченців і бурятів відправили в Україну на війну, вважає Алфьоров.

Він додав, що є сценарій, за яким Російська Федерація складатиметься з трьох економічних і логістичних зон: Європейської, Сибірської та Далекосхідної.

"Тобто у нас є зони, на які ми можемо зробити ставки. Хабаровський край розкачувався перед повномасштабним вторгненням, треба було туди відправляти гроші і диверсантів", – зазначив історик.

Нагадаємо, екстрасенс дала прогноз війни в Україні на 2024 рік.

  • Вас може зацікавити:

Від Бєлгорода до Владивостока: чи можна врятувати українців в Росії

Росія теж візьме участь: "грецький Нострадамус" пророкував Третю світову війну з ріками крові

Пророцтво старця Іринея: коли в Україну прийде мир і яке покарання чекає Росію