RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В російській глибинці підірвали психологічний центр: не обійшлося без жертв

У російській Елісті прогримів вибух у житловому будинку після того, як невідомий кинув бойову гранату.

Про це повідомляє видання ASTRA.

За словами журналістів, інцидент стався о 20:00 за місцевим часом на вулиці Кликова. Невідомий кинув гранату в освітній центр, розташований у багатоквартирному житловому будинку.

Читайте також: У Бєлгородській області зупинилися поїзди після прильоту на залізниці: всі подробиці

Вибух пролунав на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Кликова. Тут розташований офіс центру психологічних консультацій та освіти "Альтернатива". За попередніми даними, гранату в приміщення міг кинути відвідувач центру, який напередодні мав конфлікт зі співробітниками.

Внаслідок інциденту є жертви та постраждалі.

"Попередньо, вибух міг влаштувати відвідувач цього центру після конфлікту зі співробітниками. Чоловік підірвав у будівлі гранату. Повідомляється про одного загиблого (попередньо загинув чоловік, що влаштував вибух) і двох постраждалих, стан яких оцінюється як важкий", - йдеться в повідомленні.

Медіа Shot уточнює, що внаслідок вибуху серйозні поранення отримала Намджил Яманова. Вона працює головним позаштатним педагогом-психологом у галузі освіти Міністерства науки Калмикії. Також постраждав її чоловік, за їхнє життя нині борються лікарі.

"35-річна Намджил Яманова працювала в офісі на вул. Кликова психологом, сьогодні ввечері її 37-річний чоловік Герман заїхав до неї в офіс, щоб забрати з роботи. Внаслідок вибуху обидва отримали важкі осколкові поранення, їх відвезли до лікарні. Особа загиблого чоловіка, який імовірно зайшов до офісу та влаштував вибух, доки не встановлено. Він загинув на місці" , - наголошують журналісти і додають, що на місці НП працюють екстрені служби.

Раніше ми розповідали, що в Росії стався вибух на газопроводі.

Вас може зацікавити:

На ракетному заводі в Росії стався потужний вибух: відео

У Бєлгороді вибухи – є "приліт" на заводі: фото та відео

У Донецьку обирали Папу? Окупантам доставили "бавовну" на військовий об'єкт, відео