RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Били і знімали на камеру: в Росії підлітки напали на учасника війни в Україні

В Уссурійську на Далекому Сході Росії підлітки увірвалися до квартири "ветерана СВО" Костянтина Тріфонова, який добровільно пішов воювати проти України, і побили його, вимагаючи борг. Їх затримали та порушили кримінальні справи.

Про це повідомляють російські ЗМІ та МВС Росії. Переглянути відео можна, перейшовши за посиланням.

Читайте також: У російській глибинці підірвали психологічний центр: не обійшлося без жертв

Інцидент стався у районі Добропілля на вулиці Артемівській. Вдершись у квартиру до Тріфонова, підлітки 15-16 років випатрали його гаманець, але нічого не знайшли, після чого вирішили побити окупанта. Бійку зняли на камеру.

Фото: t.me/NBS24

Мати постраждалого 32-річного російського бойовика зазначила, що підлітки періодично б'ють її сина, який був добровольцем загону ТІГР і з 2022 року "поїхав у відрядження" в Україну. Повернувся він звідти у лютому 2023 року.

Поліцейські розповіли, що Тріфонов звернувся до них із заявою про крадіжку мобільного, які підлітки забрали із собою після бійки. Конфлікт між ними стався через те, що не повернув їм грошовий борг. Підлітків затримали. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 158 КК РФ - крадіжка, вчинена групою осіб за попередньою змовою. Зараз встановлюється ступінь тяжкості каліцтв, завданих російському військовому.

Фото: t.me/NBS24

Фото: t.me/NBS24

Нагадаємо, у серпні минулого року в Забайкальському краї Росії вісім людей побили окупанта, який повернувся з України без ноги. Йому кричали "вбивця".

  • Вас може зацікавити:

Біля стін Кремля дружини мобілізованих влаштували акцію: фото та відео

"Зрада" у Токмаку: осетинський мобік поскаржився на російських нацистів

Розділи догола і побили палицями: у Росії командир знущався з солдатів, відео