RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Ми його не вбивали": у Кремлі гризня через смерть Навального

Люди з оточення першого заступника голови Адміністрації президента РФ Олексія Громова відреагували на звинувачення в тому, що вони нібито причетні до смерті Олексія Навального в колонії.

Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів.

Читайте також: Смерть Навального: біографія та головні заяви російського опозиціонера

"Навального ніхто не вбивав. Він сам себе вбив, коли обрав неправильну сторону, шкодив Росії і через це потрапив до в'язниці. От і все", - сказала людина, близька до Громова.

Інше джерело в оточенні першого заступника голови АП відповіло на звинувачення, висловлені на адресу його шефа та соратників.

"Люди Кирієнка звинуватили нас в смерті Навального? Дурні. Нас так не звалити, нехай Ізраїтель навіть не стрибає", - зі сміхом сказав він.

Співрозмовник додав, що йому не дуже подобається робити такі публічні заяви. Але звинувачення надто серйозні, щоб промовчати.

"При цьому, за словами нашого джерела у ФСБ, вбивство розглядається серед версій причин смерті Навального. Більше співрозмовник поки що відмовився говорити, пославшись на таємницю слідства", - наголошується в повідомленні.

Соратники Олексія Навального підтвердили його смерть, тіло політика знаходиться у Салехарді. Згідно з офіційним повідомленням, виданим матері політика, смерть настала 16 лютого о 14:17 за місцевим часом.

"Один з ув'язнених ВК-3 на Ямалі розповів, що про смерть Навального стало відомо близько 10:00 за місцевим часом, а ще напередодні вечірня перевірка була прискорена, після чого всіх замкнули по бараках і посилили охорону. При цьому він зазначив, що смерть політика стала несподіванкою для співробітників колонії", - сказано в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що США поклали відповідальність за смерть Навального на правлячий в РФ режим.

  • Вас також може зацікавити:

"Не здавайтеся": Навальний записав відео на випадок своєї смерті

Його вбив Путін: Зеленський зробив заяву про смерть Навального

А що мені за це буде? Навіщо Путін вбив Навального