RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В РФ за дивних обставин помер син одного з найближчих соратників Путіна

Згідно з даними реєстру спадкових справ, Іван Сєчин помер 5 лютого 2024 року. Відомо, що за адресою, зазначеною в записі, розташований "будинок для соратників Путіна".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Telegram-канали.

Читайте також: В російському СІЗО помер 71-річний українець: хто він і що про нього відомо

Іван Сєчин, син глави "Роснефти" Ігоря Сєчина, помер у віці 35 років. Про це 19 лютого написав один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін у своєму Telegram, додавши фото запису з реєстру спадкових справ.

У дописі він також вказав: "Які дивні збіги... Сьогодні, коли ми згадували з моїми друзями і партнерами, з чого почалася війна Кремля проти ЮКОСа, а саме - з доповіді Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався про те, що Ігор Сєчін щойно втратив сина. Та сама людина, яка сфабрикувала всю дуту і криваву справу проти нас. І тим не менше".

Інший Telegram-канал вказав на те, що син глави Роснефти Ігоря Сєчіна Іван помер в особняку на Смарагдовій вулиці в котеджному селищі "Європа-1" (СНТ "Зелений вітер") у Красногорську. Швидку допомогу викликала охорона, однак назвала неточну адресу. У результаті медики їхали майже дві години і до цього часу чоловік помер.

Приблизно о 04.30 у ніч на 5-те лютого 35-річний Іван поскаржився, що йому погано, він задихається. Чоловік упав на ліжко і знепритомнів. Його оточення перенесло Івана на підлогу і намагалося надати первинні реанімаційні заходи. Одночасно швидку допомогу викликав охоронець Івана Сєчіна, щоправда, не уточнивши, в якому саме СНТ розташований будинок. В умовах снігопаду бригада медиків блукала до 6 години ранку Красногорськом, побувавши в трьох СНТ. Коли швидка допомога прибула на місце, то лікарі тільки змогли констатувати смерть Івана.

Після цього родичі повідомили медикам, що в Івана Сєчіна була лише гіпертонія. Він приймав ліки, призначені лікарем, але останні місяці не звертався по медичну допомогу.

В 07:02 Telegram ВЧК-ОДПУ опублікували, що нібито офіційною причиною смерті 35-річного Івана Сєчіна вказали "тромб, що відірвався".

"При цьому Сєчин заборонив співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовикам займатися питаннями смерті Івана. Займалася цим Служба безпеки Роснефти, що складається з колишніх співробітників ФСБ і СКР, особисто відданих Сєчину. “Ці безпечники схильні до різних "теорій змов" і конспірології", – йдеться в дописі.

На третю добу після смерті Івана Сєчіна було поховано. Однак в повідомленні також зазначається, що після смерті Олексія Навального, який також помер нібито через тромб, його тіло відмовились видавати родичам, посилаючись на те, що доступ до нього у близьких буде, не раніше, ніж за 14 днів, поки триває перевірка.

Варто зазначити, що все, пов'язане з Іваном, було ретельно засекречено. Проживав він у Підмосков'ї, сховавшись у всіх офіційних базах. З 2014 Іван Сєчин обіймав керівну посаду в "Роснефти".

Раніше ми також повідомляли про мітинги у різних містах світу після смерті Навального.

  • Вас також може зацікавити:

За це відповідальна Росія: у США прокоментували смерть Навального в тюрмі

В Іспанії загинув пілот Максим Кузьмінов: заява ГУР і всі деталі

Є ще двоє поранених: з’явилися деталі смертельного нападу на українських баскетболістів в Німеччині