RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Ціллю став А-50: з’явилися супутникові фото після ударів дронів у Таганрозі

У мережі з'явились супутникові знімки авіаремонтного заводу у Таганрозі до та після атаки. За попередніми даними, влучання сталося в цех остаточного складання, де, ймовірно, росіяни проводили ремонт А-50.

Знімки опубліковано в мережі Х.

Читайте також: В Курську спалахнула нафтобаза після удару БПЛА: подробиці

Передбачається, що влучення в дах будівлі авіаремонтного заводу потужностей БПЛА було б достатньо, щоб пошкодити обладнання та літак, проте на знімках немає візуальних ознак пожежі.

Наразі також невідомо, чи був на заводі А-50 в момент атаки, проте на попередніх знімках видно літак, який припаркований біля ангара 29 лютого.

Нагадаємо, 9 березня вночі на територію РФ був здійснений масштабний наліт дронів-камікадзе. Однією з цілей удару ймовірно став "АНТК ім. Берієва" у місті Таганрог, що водночас веде не тільки виробництво літаків-амфібій Бе-200 та ремонт та модернізацію ДРЛО А-50, але й також і програму радіолокаційного літака А-100 "Прем'єр", що має стати розвитком А-50.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Пітером припинив роботу завод компанії "Новатек" внаслідок атаки дронів Служби безпеки України за нафтовим терміналом у морському порту Усть-Луга

  • Вас також може зацікавити:

У Тулі "прилетіло" в завод з виробництва ЗРК: фото і відео

У Росії лунали вибухи в кількох областях: всі подробиці

У Воронежі сталася потужна "бавовна": фото та відео