RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Що відомо про підозрюваних та кількість жертв теракту в Підмосков'ї: останні фото і відео

Число жертв теракту в ТЦ "Крокус Сіті Холл" перевищило 115 осіб. Багато хто задихнувся від диму.

Про це повідомляє низка російських Telegram-каналів.

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї: що відомо на цей момент про бійню у Crocus City Hall

"Кількість загиблих під час теракту в Крокусі перевищила 115 осіб. Дуже багато хто задихнувся від диму. У туалеті комплексу, де люди намагалися сховатися від нападників, знайдено 28 тіл. 15 тіл були на сходах", - сказано в повідомленні.

"СК також повідомляє, що терористи застосовували легкозаймисту рідину для підпалу приміщень концертного залу, де знаходилися глядачі, у тому числі поранені. Причинами загибелі людей стали вогнепальні поранення та отруєння продуктами горіння. Відомство також повідомляє, що кількість загиблих ще зросте ", - сказано в одному з пабліків.

"Велику кількість тіл знайшли на сходових маршах - близько 40 осіб. Ще 10 загиблих знайшли в технічних приміщеннях, 10 у туалеті. На відео повністю вигорілий концертний зал. На місці працюють 719 фахівців та 213 одиниць техніки. Під завалами знайдено 20 тіл. Роботи продовжаться ще мінімум кілька діб”, - пишуть росіяни.

Також російські пропагандисти показали кадри затримання ще одного підозрюваного у теракті.


Також повідомляється, що жителі Іваново загрожують спалити барбершоп, в якому, ймовірно, працював один із ймовірних терористів.

"За попередніми даними, один із затриманих, 19-річний Муххамадсобір Файзов, працював у барбершопі в Тейково. Судячи з соцмереж Муххамадсобіра, він влаштувався туди в листопаді 2023 року. Дізнавшись про те, де працював один із передбачуваних терористів, мешканці Іваново атакували сторінку салону. Місцеві радять господарям барбершопа виїжджати з Росії та погрожують влаштувати пожежу. Сам Муххамадсобір Файзов зараз на допиті. Відразу після операції його забрали із лікарні співробітники спецслужб", - вказано в пабліку.

Своєю чергою, у МВС Таджикистану заявили, що дві людини з орієнтувань російських силовиків перебувають на території республіки.

"26 листопада 2023 року Ісламов Ріводжіддін та Насріддінов Махмадрасул приїхали з Російської Федерації до Республіки Таджикистан і перебувають за місцем проживання. МВС опублікувало їх фото з паспортами", - сказано в повідомленні.

Тим часом в російських пабліках віруситься відео допиту одного з підозрюваних терористів. Каже, що за розстріл отримав півмільйона рублів. Завдання полягало в тому, щоб "вбити людей". Замовлення отримав з тг-каналу. Зброя була надана замовниками.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що очевидець розповів про стрілянину в КСХ.

  • Вас також може зацікавити:

Перші хвилини теракту в Крокусі: відео очевидців

Свідома провокація Путіна: ГУР про теракт у ТЦ Крокус у Росії

Виламали двері, була паніка: очевидець розповів про перші хвилини після теракту в ТЦ Крокус