RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

Всі новини

Росіяни почали облизувати яйця, щоб отримати мільйон

Жителі Єкатеринбурга почали облизувати яйця в магазинах, щоб підхопити сальмонелу та отримати мільйон карбованців компенсації.

Про це пише один із російських Telegram-каналів.

Читайте також: Росіяни завдали ударів по Куп’янському району, є загиблі та багато поранених

"Все почалося з того, що з 16 травня у 18 осіб знайшли сальмонелу, ротавірус та норовірус. Їх пов'язувало те, що вони з'їли готову їжу, куплену в магазинах "Жизньмарт" в Єкатеринбурзі. Після цього власник мережі Іван Зайченко пообіцяв виплатити по мільйону рублів кожному, хто отруївся", - йдеться у повідомленні.

І ось людей було не зупинити: вони почали скуповувати продукти компанії та лизати курячі яйця в надії отруїтися та отримати гроші.

"Я як почула про мільйон рублів, одразу пішла в "Жизньмарт". Перетерпіти біль у животі, температуру та блювання я зможу. Мільйон того вартий", - розповіла одна з покупниць.

До Росспоживнагляду надійшло відразу близько 90 скарг від отруєних покупців. Зрештою, Зайченко визнав, що ідея з мільйоном була помилкою.

"Схоже, з мільйоном була ідіотська ідея, це моя помилка. Будь ласка, зверніть увагу, що ми збираємося виплатити компенсації тим, на кого посилався Росспоживнагляд, починаючи з перевірки. Це 18 осіб, і ці списки ми візьмемо у самому Росспоживнагляді. Будь-які інші звернення під цю виплату не потраплять. Тому, будь ласка, не облизуйте яйця, це небезпечно", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни вдарили по базі відпочинку під Харковом.

  • Вас також може зацікавити:

Росія вдарила по Вовчанській громаді: одна людина загинула, багато постраждалих

Вовчанськ перетворено у руїни: як зараз виглядає місто з висоти пташиного польоту

У Харкові "приліт" по приватних будинках: що відомо про наслідки