RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

Дрони знову влучили в ціль: кадри великої пожежі на нафтобазі в Краснодарському краї

У Краснодарському краї РФ внаслідок удару дронами по нафтобазі спалахнули 3 цистерни з нафтопродуктами. Також внаслідок вибуху постраждали кілька робітників.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: ЗСУ вдарили по нафтобазі у Луганську: відео пожежі

"Вночі від повітряного удару БПЛА постраждала інфраструктура нафтобази. Внаслідок чого сталося загоряння трьох залізничних цистерн із мазутом. Наразі пожежу повністю ліквідовано. Внаслідок НП постраждали два співробітники нафтобази. Медики зафіксували у чоловіків не тяжкі травми, їхньому здоров'ю нічого не загрожує", - написав голова Темрюкського району Краснодарського краю РФ Федір Бабенков.

Також повідомляється, що кілька співробітників нафтобази постраждали внаслідок атаки безпілотників у Краснодарському краї.

"За даними глави регіону Веніаміна Кондратьєва, відразу в кількох муніципалітетах краю вночі було відбито масовану атаку безпілотників. Найважча ситуація - у Темрюкському районі - там після удару дронами було пошкоджено і спалахнули 3 цистерни з нафтопродуктами. Також внаслідок вибуху постраждали кілька співробітників – зараз їм надають медичну допомогу. Решту співробітників евакуйовано”, - пишуть у пабліку.

"Пожежу на нафтобазі в Темрюку ліквідовано. Згоріли три залізничні цистерни з мазутом. У результаті НП постраждали два співробітники нафтобази. Зараз їхньому здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" писав, що Росія має проблеми з запасами бензину.

  • Вас також може зацікавити:

Знищення російської логістики: які зараз задачі у ЗСУ і проблеми в обороні РФ

Допомога США в обмін на російські НПЗ? Чи піде Київ на такий компроміс

ПАРЄ ухвалила гучні рішення щодо Путіна, РПЦ та ударів по російських НПЗ