RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

20 вересня

Всі новини

В Омську через "ремонт даху" спалахнув танковий завод

У четвер, 12 вересня, росіяни поскаржились на пожежу на російському заводі "Омсктрансмаш", що виконує замовлення у військовій сфері і знаходиться під міжнародними санкціями.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Губернатор Віталій Хоценко зазначав, що загорівся дах одного з цехів Омського заводу транспортного машинобудування під час ремонту.

Місцеві жителі повідомляли, що дим видно з різних районів міста. В мережі почали активно публікувати фото та відео із задимленням після "ремонту даху" на заводі.

Один з Telegram-каналів поширив коментар представників "Омсктрансмашу" щодо загоряння. Зауважують, ніби на території підприємства під час проведення ремонту даху підрядною організацією сталося локальне загоряння покрівельного матеріалу

Варто зазначити, що "Омсктрансмаш" виконує замовлення у військовій сфері: випускає танки, важкі вогнеметні системи “Солнцепьок” і перебуває під міжнародними санкціями.

Раніше "Апостроф" писав, як в російському Тольятті в неділю, 8 вересня, загорівся автомобільний завод "АвтоВАЗ". Пожежа сталася на металургійному виробництві. Зайнялася формувальна лінія на площі 50 квадратних метрів. Співробітники начебто встигли евакуюватись, ніхто не постраждав.