RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Буде боляче: в мережі хвиля яскравих жартів з приводу попередження Трампа Путіну

У соціальних мережах бурхливу реакцію викликала остання різка заява президента США Дональда Трампа, в якій він порадив Росії приготуватися до ракетного удару по Сирії.

Користувачі залишають свої коментарі в Twitter і Facebook.

"На місці Трампа я б завдав удар в "День космонавтики", щоб чітко проілюструвати Путіну прислів'я: "Гагарін долітався, а ти допі****ся ", - пише Назар Приходько.

"Трамп сказав, що буде боляче", - коментує висловлювання президента США Назар Пелех.

Євген Магда назвав заяву "Twitter - залп Трампа".

У самому Twitter найчастіше згадують відомий твіт Маргарити Симоньян, головного редактора пропагандистського телеканалу "Russia Today", зроблений в день перемоги Трампа, який вважався проросійським кандидатом, на виборах в США. Тоді Симоньян хотіла проїхатися по Москві з американським прапором у вікні машини: "А десь зараз Маргарита Симоньян напевно знову бобром вдавилася", "Пропозиція ще в силі?", "Нехай проїдеться сьогодні", "Дзвінок від Путіна. Так, Володимир Володимирович . Американський прапор? Є. Що з ним зробити? Куди, куди засунути? ".

Докладніше про перспективи сирійського конфлікту і наслідки для Росії можливої атаки США читайте в матеріалі "Апострофа": Відповідь Путіну в Сирії: куди цього разу полетять ракети Трампа.