RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Путін зробив цинічну заяву на зустрічі з Ердоганом в Москві: опубліковано відео

На зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом російський президент Володимир Путін пояснив загибель турецьких військових в Сирії тим, що урядові війська Башара Асада, якого підтримує Росія, під час нанесення удару вважали, що їх там немає.

Про подробиці переговорів повідомляє Telegram-канал "Карточный Домик: Россия".

Як сказано в повідомленні, Володимир Путін на зустрічі, яка проходить в Москві, заявив, що ситуація в Ідлібі загострилася настільки, що вимагає прямої розмови глав двох держав.


Російський президент висловив співчуття з приводу загибелі турецьких військових в Сирії, при цьому додавши, що сирійська армія не знала про їх місцезнаходження.

Нагадаємо, що в сирійській провінції Ідліб ввечері 27 лютого в результаті авіаудару військ режиму Башара Асада загинули турецькі військові, багато хто отримав важкі поранення. У відповідь на це Туреччина почала військову операцію "Весняний щит".

Детальніше про загострення ситуації в Сирії та можливості прямого збройного конфлікту між Росією і Туреччиною читайте в матеріалі "Апострофа": Ідліб з ними: чи загрожує Путіну турецький гамбіт