RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ізраїль вночі завдав удару по столиці Сирії: фото та відео

У ніч з 18 на 19 лютого армія Ізраїлю завдала ракетного удару по столиці Сирії, внаслідок чого є загиблі.

Про це повідомляє агентство Reuters.

За словами журналістів, ракетний удар було здійснено по будівлі, розташованій у центральній частині Дамаска. Агентство уточнює, що мета була поруч із іранськими об'єктами, які добре охороняються.

Читайте також: Не ті ракети: в Ізраїлі пояснили, чому "Залізний купол" не підходить для України

Внаслідок ракетного удару по столиці Сирії загинули щонайменше п'ятеро людей. Керівництво Ізраїлю у свою чергу відмовляється офіційно коментувати нічну атаку на Дамаск. Ракетні удари по столиці Сирії, за інформацією ЗМІ, здійснювалися з авіації.

Сирійська влада, у свою чергу, стверджує, що атака нібито була вчинена проти цивільного населення - 5 жертв, 15 поранених та кілька пошкоджених житлових будинків.

Через деякий час профільний Twitter-акаунт "301 Military"уточнив, що армія Ізраїлю здійснила ракетні удари по аеропорту Дамаска та військовим об'єктам.

"ВПС Ізраїлю атакували Сирію. Ракетні удари завдали по аеропорту Дамаска і військових об'єктах в околицях сирійської столиці. Також є інформація про влучення ракети в житловий будинок в районі Кафр-Суза на півдні Дамаска", - йдеться в повідомленні.

Військовий блогер Ігаль Левін стверджує, що в Дамаску було знищено будівлю, яка служила штабом для іранських збройних сил "Кудс".

Читайте також матеріал "Апострофа": Усім приготуватися: що показав удар по Ірану