RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Путін вирушив на Близький Схід: чи чекати арешту диктатора за ордером МКС

Президент Росії Володимир Путін, якого розшукує Міжнародний кримінальний суд, прибув з візитом до столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі, де зустрінеться з лідером країни Мохаммедом Аль Нахайяном.

Про це повідомляє один із російських Telegram-каналів.

Читайте також: У Росії піднімуть призовний вік і закриють кордони: Путін підписав закони

"В ОАЕ у Путіна заплановані переговори з лідером країни Мохаммедом Аль Нахайяном - спочатку у складі делегацій, а потім віч-на-віч. Наприкінці дня Путін відправиться до Саудівської Аравії, де зустрінеться зі спадкоємним принцом Мохаммедом Аль Саудом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з березня 2023 року розшукує Міжнародний кримінальний суд за звинуваченнями у незаконній депортації українських дітей із окупованих територій України. Водночас, ОАЕ та Саудівська Аравія не визнають юрисдикцію цього суду.

Додамо, що за два останні місяці це вже четверта міжнародна подорож Путіна. У жовтні він побував у Киргизстані та Китаї, а у листопаді – у Казахстані.

В Україні з прикрістю сприйняли цей візит. Користувачі соцмереж не можуть зрозуміти, як можуть лідери ОАЕ та Саудівської Аравії з такою привітністю приймати міжнародного злочинця.

"Ось так Путіна зустрічають сьогодні в Дубаї. Ось так зустрічають людину, яка вбиває людей. Ось так зустрічають убивцю Путіна. Ось так ОАЕ йде н*х", - пишуть в одному з пабліків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Росія отримала сильний удар від ЄС.

  • Вас також може зацікавити:

У Росії на стратегічно важливій магістралі спалахнув поїзд з паливом: вражаюче відео

Ворог влаштовує шалені атаки на Авдіївку: яка зараз ситуація в місті

Українські бійці просунулися на лівому березі Дніпра: карти бойових дій