RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Локдауна в Києві можна уникнути: названо єдину умову

Головний санітарний лікар України Ігор Кузин анонсував чергову хвилю коронавірусу і новий жорсткий карантин в Україні цієї осені. Жорсткого локдауна в столиці можна уникнути, якщо прищепити мільйон киян.

Про це заявив глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан в ефірі "Україна 24".

На думку чиновника, третя хвиля в Києві почнеться в кінці серпня - початку вересня, що буде викликано поверненням жителів столиці з канікул і відпусток. Готуються додаткові ліжко-місця в лікувальних установах, одночасно зберігається надія на активізацію вакцинації.

"Якщо провести вакцинацію 1 мільйона осіб в Києві, з урахуванням тих, хто перехворів, то локдаун можна буде не вводити", - зазначив Рубан.

Він зауважив, що говорити про можливе переведення шкіл на дистанційне навчання поки передчасно. При цьому глава Держспоживслужби Києва підкреслив, що якщо 100% вчителів, медиків та інші соціальні групи отримають вакцину до 1 вересня, то обмежень можна буде уникнути.

Нагадаємо, раніше Головний санітарний лікар України Ігор Кузин заявив, що вакцинованим від коронавірусу українцям хочуть послабити заходи карантинних обмежень в період його посилення.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я