RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

11 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Чи пустять у громадське місце без паспорта вакцинації: головний санлікар дав відповідь

Країни Заходу одна за одною вводять заборони на відвідування громадських місць і заходів без ковід-паспорта.

Про те, чи можлива така ситуація в Україні, йдеться в сюжеті програми "Сьогодні Новини" на телеканалі Україна 24.

Головний санітарний лікар Ігор Кузин не виключив, що вакциновані проти COVID-19 отримають певні привілеї в разі посилення карантину.

"Можливо, уряд і буде приймати таке рішення про допуск вакцинованих людей і можливості їм відвідувати громадські заклади, місця скупчення людей при наявності вакцинального статусу. Але поки це рішення не прийнято", - повідомив керівник Національної програми імунізації Центру громадського здоров'я Олександр Заїка.

Тим часом у МОЗ продовжують стверджувати, що вакцинація в Україні добровільна, і навіть медиків не будуть змушувати щеплюватися.

Раніше ми писали, що Pfizer заробив на вакцині в рази більше, ніж Росія на продажу зброї. Виторг концерну від реалізації препарату у 2021 році перевищить 33,5 млрд доларів.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я