RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Києву загрожує сплеск захворюваності COVID-19: чи зможе місто обійтися без жорсткого карантину

За минулу добу в Києві виявили майже 400 нових випадків коронавірусної інфекції, що не дає підстав для оптимізму. Пережити сплеск захворюваності без введення локдауна допоможуть дотримання заходів безпеки та масова вакцинація.

Про це заявив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

Він зазначив, що обмеження не стосуватимуться роботи транспорту. Крім того, підприємці не зазнають значних втрат.

"Місто покладається на відповідальність бізнесу. Сьогодні ми не маємо передумов для введення обмежень. Однак, щоб уникнути так званого локдауна, має бути максимальна кількість щеплених, захищених громадян", - сказав Олексій Кулеба та акцентував на тому, що за новими правилами привілеї отримають трудові колективи з високим рівнем імунізації.

За офіційною інформацією, на сьогодні в Києві зробили понад півтора мільйона щеплень.

Варто зазначити, що кількість інфікованих збільшується навіть серед повністю вакцинованих людей. Таким чином щеплення не означає, що про маску або антисептик можна забути.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я