RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Здоров'я

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

11 квітня

Всі новини

Лікар назвав найбільшу помилку вакцинованих українців

Люди, які отримали щеплення, можуть як хворіти на COVID-19, так і поширювати інфекцію. Вакциновані також потрапляють до лікарень. Тому їм необхідно дотримуватися правил карантину.

Про це написав головний лікар одного з діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецький в Telegram.

"Найбільша помилка вакцинованих, що багато хто з них думає, що не може заразитися вірусом, а якщо заразиться, то тест можна не здавати, і вірус вони не передають, а крім того у них - "зелене світло" з сертифікатом на всі масові заходи і перепустка будь куди", - йдеться в повідомленні.

Жиравецький зазначив, що понад 200 пацієнтів в лікарнях Львівської області раніше вакцинувалися проти коронавірусу. Водночас медик наголосив, що їх частка становить менше ніж 10% від усіх пацієнтів з таким діагнозом.

Раніше ми писали, що у людей, які перехворіли на COVID-19 і після цього вакцинувалися, виникає так званий гібридний імунітет, здатний ефективніше справляється з новими штамами вірусу.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я