RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Здоров'я

Новини

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Як діти можуть повбивати бабусь? Доктор Комаровський пояснив, чому не можна закривати школи

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський впевнений, що не можна закривати школи, а людей старшого покоління необхідно вакцинувати проти коронавірусу.

Про це він заявив в ефірі "Україна 24".

"ВООЗ категорично і наполягає, і апелює до всіх країн світу – вона просить: "Люди, не закривайте школи". "Як? – говоримо ми. – Як можна не закривати школи? Ці ж діти повбивають бабусь удома". А ВООЗ цілком справедливо каже: "Як діти можуть повбивати бабусь? Для бабусь є вакцини", – сказав Комаровський.

Він іронічно зазначив, що Україна – “спеціальна країна”, в якій бабусі не хочуть щепитися, а хочуть, щоб діти сиділи вдома.

“А потім ці ж бабусі скаржаться, що діти не розуміють взагалі нічого, що діти живуть у телефонах, що для дітей немає жодних авторитетів, окрім Тік-Току... Я абсолютно згоден з тим, що не можна закривати школи. Категорично не можна не пускати до шкіл вчителів Діти мають ходити до шкіл. Бабусь треба прищепити. Бабусі щеплені дозволяють відкрити школи", – резюмував Комаровський.

Раніше Євген Комаровський розповів, як лікувати COVID-19 вдома у разі легкого та середнього перебігу захворювання.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я