RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Здоров'я

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Дельта-плюс підносить "сюрприз" на сьомий день захворювання: лікар розповів про підступність нового штаму

Штам коронавірусу "Дельта плюс" атакує Україну, заганяючи в глухий кут новими небезпечними симптомами, одним з яких може стати стан повної знемоги. Лікарі терміново дають поради про те, як максимально швидко розпізнати хворобу.

Лікар Тарас Жиравецький розповів, як зрозуміти, що потрібна термінова госпіталізація при штамі "Дельта плюс", на своєму YouTube-каналі.

За його словами, ця мутація майже не викликає жодних помітних симптомів у інфікованих, поки приблизно на 7 день хвороби зараженого раптово не охопить жахливий стан. При цьому виявляється низька сатурація та діагностується тотальне ураження легень.

Раніше ми писали, що у Кременчуці коронавірусна інфекція забрала життя 23-річної породіллі. Дитину вдалося врятувати за допомогою кесаревого розтину.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я