RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

"Омікрон" поширюється світом: у яких країнах виявили новий штам COVID-19

У Чехії, Німеччини та Великобританії виявили новий штам Омікрон. Наразі люди, які повернулися з півдня Африки, взяли зразки.

Про це повідомляє Rg.ru.

Міністр соціальних справ федеральної землі Німеччини Гессен Кай Клозе закликав усіх, хто повернувся до ФРН із ПАР за останній тиждень, обмежити контакти з оточуючими та пройти тестування.

"Кілька мутацій, характерних для Омикрона, були виявлені минулої ночі в зразках у повернувся додому з ПАР німця", - написав він в соціальній мережі Twitter.

У державному інституті охорони здоров'я Чехії також наголосили, що у місцевих лабораторіях зараз триває аналіз зразків. Поки що міністр охорони здоров'я Чехії Адам Войтех офіційно не повідомив про це.

У Великобританії офіційно підтвердили два випадки зараження новим штамом коронавируса. М іністр охорони здоров'я країни Британії Саджіда Джавіда заявила, що два випадки пов'язані між собою і мають зв'язок з поїздками в Південну Африку.

Раніше "Апостроф" писав про те, що новий штам Омікрон порівняли з Еболою.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я