Суддя шоу "МастерШеф" на СТБ, український ресторатор Володимир Ярославський, який нещодавно пропонував оригінальну страву з грибів-парасольок, поділився рецептом смачних роліні з сиром. Володимир додав, що начинка може бути різною, головне - не боятися експериментів.

На сторінці в Instagram Володимир пояснив, який правил потрібно дотримуватися під час приготування хрусткої випічки.

"Обожнюю випічку – особливо ще трішки теплу і хрустку. Обожнюю експериментувати з рецептами або традиційними стравами", – зізнався Ярославський.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi Lucky (@yaroslavskyi_vova)

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Булочки з корицею: як приготувати смакоту з ароматом рідного дому✎

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;
  • дріжджі – 5 г;
  • цукор – 15 г;
  • сіль – 12 г;
  • тепла вода – 300 мл;
  • олія – 80 мл;
  • розтоплене масло (82,5%) – 80 г;
  • кисломолочний сир і фета – по 200 г + сире яйце і свіжа зелень для начинки.

Приготування

Спочатку треба змішати теплу воду з цукром та дріжджами, згодом додати підсолене борошно та замісити тісто. Його треба залишити у спокої на хвилин 20-30.

Поки тісто відпочиває, у сотейнику треба розтопити масло та додати до нього олію.

Тепер тісто треба розділити на 12 шматочків, з яких сформувати кульки та трохи розкачати. Тісто покласти в миску, заливши сумішшю масла та олії. Дати трохи настоятися.

picture Скріншот

Сир натерти та змішати його з зеленню та яйцем. Зелені багато брати не потрібно, бо випічка може перенасичитися вологою.

Кожен шматочок тіста треба покласти на стіл, розкатати та максимально розтягнути в тонесенький прямокутник. Частину начинки треба викласти зверху та загорнути.

Тепер усе треба викласти на деко в розігріту до 200 °C приблизно на 16–18 хвилин. Усе. Подавати смакоту гарячою, хоча вона така ж смачна і в охолодженому стані.

Раніше ми писали, що Ольга Сумська поділилася рецептом дієтичного печива. Дієтичне печиво, до складу якого входять корисні компоненти, зокрема висівки, фрукти, горіхи та насіння, ідеально підходить для перекусу.

Цікаві новини для вас: