Креветки - універсальний інгредієнт, який ідеально підходить для швидких закусок, салатів та ситних основних страв. Автор українського кулінарного блогу valerikiry розповіла, як приготувати креветки в особливому маринаді.

На сторінці в Instagram блогер пояснила, що такі креветки виходять дуже смачними.

picture
Скріншот

Інгредієнти:

  • креветки;
  • сіль, сушений часник,
  • цедра лимона, паприка;
  • олія й вершкове масло;
  • борошно;
  • петрушка;
  • зубчик часнику;
  • сік лимона.

Читайте також: Як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею: швидкий і цікавий рецепт

Приготування

Креветки очистити та замаринувати. Додати до них сіль, часник, паприку та цедру лимона.

На сковороду налити олію, додайти вершкове масло, попередньо обвалявши його в борошні.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
picture
Скріншот

Викласти на сковороду креветки, додати подрібнений часник та обсмажити протягом чотирьох хвилин.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Насамкінець креветки посипати петрушкою та злегка полити лимонним соком.

Раніше ми писали, як приготувати салат із руколи та хамону. Фудблогер наголосила, що цей салат є фаворитом святкового столу.

Цікаві новини для вас: