Який пиріг готується найшвидше - шарлотка, звісно, а за нею поспішає галета. Проте за смаком та швидкістю їй не поступається пиріг "Зебра", який ще й естетично дуже привабливий.  Українська кулінарна блогерка Анна Ляшук Ройко розповіла, як цю смакоту приготувати.

На сторінці в Facebook жінка поділилася рецептом випічки, яка розлетиться за лічені хвилини. 

Читайте також: Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Інгредієнти:

  • чотири яйця;
  • дрібка солі;
  • 250 г цукру;
  • ванільний цукор;
  • 150 мл олії;
  • 250 г сметани;
  • 1 ст. л. какао:
  • 1 ч. л. розпушувача.

Приготування

У миску треба розбити яйця, додавши сіль, звичайний та ванільний цукор. Міксером збити суміш до густої піни. У суміш влити олію та сметану, перемішавши все до однорідної консистенції.

До борошна додати розпушувач, перемішати, влити яєчну суміш та замісити тісто.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Половину тіста перелити в іншу ємність. В одну додати какао, а в іншу – 1 ст. л. борошна.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
picture
Випікати в добре розігрітій духовці
Фото з відкритих джерел

Застелити форму для випікання пергаментом та викладати по 2 ст. л. кожного тіста по черзі. Зубочисткою зробити красиві розводи, які згодом у готовій випічці будуть мати красивий вигляд.

Випікати у добре розігрітій духовці протягом 45 хвилин.

picture
Не пиріг, а краса
Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, як приготувати булочки з корицею. Аромат кориці асоціюється з теплими затишними вечорами, печеними яблуками, гарячою кавою або какао та, звичайно ж, з духмяними булочками.

Цікаві новини для вас: