RU  UA  EN

воскресенье, 28 апреля
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

28 апреля

Все новости

С Рождеством Христовым 2022! Лучшие слова родным, друзьям и коллегам

25 декабря украинцы празднуют Рождество Христово. Традиционно в этот чудесный, сказочный день принято поздравлять родственников, друзей, близких и коллег с праздником.

"Апостроф" собрал лучшие рождественские пожелания.

Читайте также: Можно отмечать "по-новому": когда украинцам праздновать Рождество и другие зимние праздники

Поздравления с Рождеством родных, друзей и близких

***

Хай затишком дихає дім,
Хай янгол вас оберігає!
Ми вітаємо з Різдвом
І тільки найкращого бажаємо!
У Різдво Христове
У нічній тиші
Щастя до хати заходить
З першою зіркою.

***

Вітаю з Різдвом Христовим! В цей світлий день бажаю добра, любові і щастя, добробуту, успіху і міцного здоров'я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

***

У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю Вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!

***

Тиші, добра та гармонії
У це велике свято Різдва!
Миру й міцного здоров'я
І сімейного тепла!

***

Вітаю тебе із Різдвом Христовим, чудовим світлим святом! Нехай у твоєму житті все складається найкращим чином, а Янгол твій охороняє від лиха. Нехай збудуться мрії, а в домі буде затишок та мир!

***

Вітаю з Різдвом Христовим та бажаю усю родину зібрати за святковою вечерею та подарувати кожній близькій людині тепло своєї любові. Бажаю, щоб вдача від тебе не відверталася, щоб щастя у житті постійно примножувалося, а здоров’я з кожним днем міцнішало.

***
З Різдвом Вас вітаємо,
Щастя й радості бажаємо.
Світла, теплоти та миру,
Нехай справджуються мрії!
Нехай Господь береже від бід,
Від негараздів, від напастей...
Нехай вас благословить
І наповнить серце щастям!

***

Різдво Христове – це чудове свято, тому я бажаю тобі щастя, світлих помислів та добрих вчинків. Нехай твоє серце в цей день наповнює тепло, любов, милосердя.

***

У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаю Вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Зі святом!

Поздравления с Рождеством коллег

***

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги! Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей в житті і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в сім'ях і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в дім і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

***

З Різдвом Христовим, дорогі мої колеги. Цього радісного і світлого свята я хочу вам побажати щиро любити і бути коханими, завжди вірити в диво і насолоджуватися щастям кожного дня. Колеги, живіть у достатку, не втрачайте ентузіазму і прагнення до успіху, мрійте і кожний день перетворюйте на справжнє свято життя!

***

Дорогі мої колеги вітаю вас з Різдвом Христовим! Бажаю цього святого свята віри в те, що відбувається, надії на майбутнє і любові до ближніх своїх! Нехай вас зігріває доброта і тепло сердець дорогих людей!

***

Дорогі колеги, в це світле свято Різдва Христового від усього серця хочеться побажати вам душевного умиротворення в житті, гармонії в стосунках, стабільності в сім'ї та успіхів на роботі. Будьте здорові, щасливі, активні, наповнені радістю та благополуччям!

***

Вітаю вас із Різдвом, дорогі колеги! У цей свято, яке ми все так любимо, бажаю вам набратися більше сил, енергії та ентузіазму, нехай всі проєкти будуть реалізовані і всі цілі досягнуті!

***

З Різдвом Христовим, дорогі мої колеги. Бажаю вам всього найпрекраснішого в житті. Бажаю жити без проблем та тривог. . Бажаю впевнено прагнути до успіху і здійснення потаємних мрій. Бажаю підтримки рідних та частих зустрічей з дорогими людьми. Бажаю процвітання в діяльності та високого достатку. Бажаю міцного здоров'я всім вам та вашим сім'ям. Бажаю домашнього затишку і великої удачі на життєвому шляху!

***

Дорогі колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим і хочу побажати терпіння, сил, удачі, натхнення, ентузіазму, надії, благополуччя, успіху і наполегливості. Нехай кожен день буде добрим, нехай це світле свято подарує всім багато любові, тепла та щастя.

Ранее мы писали, что Новый год 2023 – год Кролика. Поскольку эти зверьки спокойны, ласковы и мирны, то и встречать его стоит в семейном кругу и без лишнего шума.