Лайм

Новий герой шоу "Холостяк" назвав 3 правила життя - чого чекати від серцеїда із США

32-річний чоловік збудував успішний бізнес у сфері нерухомості

Головним героєм 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ став бізнесмен із Маямі Алекс Топольський. Він поділився, що допомагає йому впоратися з труднощами і не втрачати позитивного настрою, коли життя підносить несподівані випробування.

У своєму блозі в Instagram чоловік розсекретив, що має три основні правила, які допомагають йому не падати духом. І перше з них – уміння бути вдячним. "Завжди є те, за що можна і потрібно бути вдячним! І незалежно від того, наскільки добре чи погано ви себе почуваєте, ви повинні прокидатися щодня і дякувати за життя, бо хтось десь відчайдушно за нього бореться", – сказав Топольський.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

Друге – зрозуміти, що біль є частиною розвитку. "Коли настають важкі часи, нагадуйте собі, що ніякий біль не з'являється без мети. Рухайтеся від того, що завдає вам біль, але ніколи не забувайте урок, який він дає вам. Те, що ви боретеся, не означає, що ви терпите невдачу. Кожен великий успіх вимагає, щоб була присутня достойна боротьба. Залишайтеся терплячими та впевненими. Все налагодиться. Швидше за все, не за мить, але все буде", - зазначив бізнесмен.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

Третє правило: кожна маленька битва – це крок уперед. Чоловік упевнений, що якщо людина поставила собі якусь мету, то треба йти до кінця і не здаватися. Якщо ж опустити руки посередині шляху, за словами Топольського, тоді немає сенсу навіть починати. "Це тест на вашу витримку і на те, наскільки ви дійсно хочете досягти мети. І якщо ви захочете, ви зробите це, незважаючи на невдачі та біль! І на кожному кроці ви почуватиметеся краще і краще. Ви зрозумієте, що боротьба – не перешкода на дорозі. Це – шлях!" – резюмував головний герой реаліті-проекту.

Відомо, що прем'єра романтичного реаліті "Холостяк-12" в ефірі СТБ відбудеться у березні. Зйомки шоу вже стартували, ведучим нового сезону буде Григорій Решетник.

Фото: instagram.com/alexander_topolsky

Алекс Топольський народився та виріс у Львові, і вже у досить юному віці продемонстрував свої сміливі амбіції. Відразу після закінчення університету майбутній бізнесмен переїхав до США, де почав будувати кар'єру. Його шлях до мрії не був легким, адже довелося відчути на собі всі "принади життя" у ролі емігранта, змінити кілька міст та спробувати різні види діяльності. Але ці труднощі тільки зробили чоловіка сильнішим і виховали в ньому сильний характер. Зараз Алекс живе в Маямі і займається нерухомістю.

  • Раніше Роман Свечкоренко з "Холостячки" показав свою дівчину і поскаржився на хейт. Психолог пошкодував, що розсекретив особистість обраниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту

Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України

Українська співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала оголошуватиме бали Національного журі України у Мальме

Український бренд створив для alyona alyona авангардний образ для виступу в Нідерландах: фото

Представниці України на Євробаченні-2024 alyona alyona і Jerry Heil виступили в Нідерландах - український бренд створив для реперки образ