Лайм

"Холостяк" був помилкою: Макс Чмерковський розповів, чому шкодує про участь у шоу

Хореограф назвав романтичне реаліті "нісенітницею"

У 2011 році хореограф та суддя шоу "Танці зі зірками-2021" Макс Чмерковський став героєм першого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Тоді американський проект "The Bachelor" вперше зайшов в Україну, зібрав біля екранів тисячі глядачів і забезпечив популярність наступним сезонам.

Відносини Чмерковського з переможницею "Холостяка" Олександрою Шульгіною не склалися, і сьогодні танцюрист щасливо одружений із колегою Петою Маргатройд. В інтерв'ю з Машею Єфросініною Максим розповів, чому вважає участь у шоу помилкою.

Фото: https://www.instagram.com/maksimc/

За словами Чмерковського, спочатку він не хотів зніматися у "Холостяку", але продюсери його вмовили високою метою. Наразі він переконаний, що побудувати нормальні стосунки під прицілом камер неможливо.

"Мені сказали, що в Україні є проблема: [велика] кількість дівчат на одного чоловіка. Чоловіки цим користуються, можуть собі дозволити якісь незрозумілі стосунки, підняти руку, напитися. Продюсери хотіли, щоб я був тим чоловіком, який показує приклад, як це може бути. Поки вони договорили це речення, я вже був готовий", - згадує Макс.

Чмерковський вважав, що він - "звичайний одеський хлопчик", якому пощастило вирости у США та стати щасливішим. Своєю участю у "Холостяку" він хотів показати нову модель поведінки, але дуже швидко зрозумів, що помилився.

"Я відразу зрозумів, що це була величезна помилка. Краще б я продовжував відмовлятися. Я не продумав один маленький фактор: я не той, хто вибирає з-поміж жінок. З одного боку, я мав бути принцом на білому коні з шаблею, з іншої - переді мною 25 людей, і я тицяю пальцем: "Ти - так, ти - ні". Це ж так безглуздо. Це не фундамент для гарних, правильних стосунків", - вважає екс-Холостяк.

Фото: YouTube

Найгірше давалася Максиму Чмерковському церемонія троянд, на якій йому доводилося вигнати учасниць шоу.

"Церемонії троянд - це було жахливо. Я дивлюся в очі людині, а вона чомусь закохалася в мене, хоча ми зустрічалися півтори хвилини. Якщо ти мене не знаєш, як ти можеш мене полюбити? - каже він. - Я поїхав і хотів просто забути це".

Чмерковський нагадав, що "Холостяк" - це не справжнє життя, а лише реаліті-шоу. Також він розповів, як його дружина Пета безуспішно намагалася залучити його до перегляду американського "Холостяка".

"Вона все намагалася зробити, щоб я сидів з нею, дивився "Холостяка". Він щось сказав, а я кажу: "Подивися, це ж неправда, йому так сказали продюсери". Вона мені: "Все, вийди з кімнати, ти мені заважаєш!" Так я договорився до того, що звільнив себе від [обов'язку] дивитися цю нісенітницю", - каже Макс.

Нагадаємо, що Макс Чмерковський та Пета Маргатройд одружилися у 2017 році і сьогодні виховують 4-річного сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil