Лайм

Команда Юрія Бардаша відмовилася з ним працювати через спірну позицію щодо війни в Україні

Продюсер досі чітко не висловився про те, що відбувається

Ще в 2020 році Юрій Бардаш оскандалився, розповівши в інтерв'ю Юрію Дудю про "свавілля в Україні", "утиснення російськомовних" і перейменування вулиць на честь "пособників нацистів". З початку повномасштабного вторгнення РФ продюсер музичних проектів Wellboy, "Quest Pistols", "Гриби" та "Нерви" перебував за межами країни. Він досі не зробив чіткого висловлювання про те, що відбувається, у зв'язку з чим його команда вирішила припинити з ним співпрацю.

Фото: YouTube

Музичне видання "СЛУХ" зібрало коментарі музикантів, які засудили Бардаша за його позицію.

Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша.

"Хочу подякувати Юрієві за те, що він у мене вкладав увесь цей час, за те, що він вчив мене дуже багатьом речам. Але треба йти далі, треба рухатися, треба жити, треба співати", - заявив співак.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація Антон Вельбой | WELLBOY (@a.wellboy)

Саундпродюсер, співавтор пісень та режисер кліпів Wellboy Євген Грабаренко також опублікував відео, в якому розповів, що не планує працювати з Бардашем. Також він закликав його чітко засудити російську агресію або вийти із проекту Wellboy.

"Я вважав, що ми працюємо над розвитком української культури та мистецтва. З першого дня війни і до цього моменту моя позиція незмінна: я вважаю росіян конченими фашистами, я бажаю смерті кожному окупанту, який прийшов на нашу українську землю. Моя дитина народилася у бомбосховищі, мої побратими воюють і гинуть у гарячих точках. Я побував у багатьох деокупованих містах і селах, включаючи Бородянку, Ірпінь, Гостомель та Бучу. Тому я ніколи не зрозумію і не пробачу те горе, яке російська армія завдала моєму народу. Я не розумію позицію тих, хто намагається зберігати нейтралітет. Я не знаю, що там Юра. Я думаю, що кожен український культурний діяч має висловити свою позицію, бо стояти осторонь неможливо. Хочу звернути увагу, що не планую наразі співпрацювати з Юрою. Тому бачу таке рішення: або Юра відкрито підтримує Україну та засуджує російську федерацію, або виходить із проекту", - сказав він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євген Тріплов (@triplov)

Саша Чемеров, відомий як фронтмен гуртів "Дімна Суміш" та The Gitas, у минулому працював з Юрієм Бардашем і писав пісні для Quest Pistols. Про продюсера він висловився категорично: "З Бардашем у мене сталася друга Чорнобаївка. Юра - шматок байдужого лайна. Я не хочу його роз**бувати, бо в мене є чим. Просто це подвійне розчарування".

Фото: https://www.instagram.com/sashachemerov/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Де під час повномасштабної війни в Україні живе український актор Дмитро Ступка, онук Богдана Ступки та син Остапа Ступки

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Актриса із серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко відповіла, чи спілкується зараз із чоловіком-путіністом Олександром Ведменським

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота повідомив, що одружується вдруге і показав свою наречену