Лайм

Після ганебного листа до Зеленської Роджер Вотерс звернувся до Путіна через загрозу ядерної війни

Скандальний музикант написав відкритого листа

Після публічного звернення до Олени Зеленської Роджер Вотерс написав відкритого листа до Володимира Путіна. Колишнього учасника легендарного англійського гурту Pink Floyd, який активно підтримує кривавий режим російського диктатора, вочевидь налякав ядерний шантаж Кремля.

Текст листа опублікований на сторінці музиканта у Facebook. Уотерс пояснює, що пише його на прохання інтернет-користувачів, які нібито цікавляться, чому він звернувся до першої леді України, а не до президента РФ.

Фото: facebook.com/rogerwaters

"Шановний президент Путін, мене все частіше просять написати і вам, тож ось. По-перше, хотіли б ви, щоб ця війна закінчилася? Якби ви відповіли і сказали: "Так, будь ласка", це відразу ж зробить ситуацію набагато простішою. Якби ви вийшли і сказали: "Також у Російської Федерації немає подальших територіальних інтересів, крім безпеки російськомовного населення Криму, Донецька та Луганська", це теж допомогло б", - пише Роджер.

Він додав, що говорить так, оскільки знає "деяких людей", які вважають, що Путін хоче захопити всю Європу, починаючи з Польщі та інших країн Балтії.

"Якщо так і є, то йдіть на х*й", і ми всі могли б перестати грати у відчайдушно небезпечну ядерну гру, в якій, здається, так комфортно яструбам по обидва боки Атлантики. Просто підірвіть один одного і світ на шматочки. Проблема в тому, що я маю дітей та онуків. Як і більшості моїх братів і сестер у всьому світі, нікому з нас не сподобається такий результат. Тож, будь ласка, пане Путін, дайте нам цю впевненість", - написав музикант.

Уотерс додав, що у разі укладання мирної угоди з Україною Росія має пообіцяти більше ні на кого не нападати. За його словами, вторгнення РФ в Україну "застало його зненацька".

"Якщо я правильно прочитав ваші попередні виступи, ви хотіли б вести переговори про нейтралітет для суверенної сусідньої України? Якщо припустити, що такий мир може бути укладений, то необхідно буде включати абсолютно обов'язкову угоду про те, щоб більше ніхто не нападав. Я знаю, я знаю, США і НАТО вторгаються в інші суверенні країни за краплю або за кілька барелів нафти, але це не означає, що треба. Ваше вторгнення в Україну застало мене зовсім зненацька, це була огидна агресія", - написав музикант.

Наприкінці листа Роджер зазначив, що якби Путін відповів на його листа, як це зробила Олена Зеленська, він би став поважати його ще більше і сприйме це "шляхетним кроком у напрямку до міцного миру".

Фото: facebook.com/rogerwaters

  • Тим часом інші учасники Pink Floyd підтримують Україну та навіть записали пісню Hey Hey Rise Up спільно з лідером українського гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту