Лайм

Померла Ракель Велч - зірка "Трьох мушкетерів" та секс-символ 1970-х

Акторці було 82 роки

Американська актриса Ракель Велч, відома за фільмами "Три мушкетери" та "Мільйон років до нашої ери", померла у віці 82 років. Про це повідомило видання TMZ.

Родичі знаменитості розповіли, що вона померла вранці 15 лютого після нетривалої хвороби. Жодних інших подробиць смерті поки не надходило.

Фото: Getty Images

Велч прославилася своїми ролями у фільмах "Фантастична подорож" та "Мільйон років до нашої ери" у 1966 році. В останньому вона з'явилася в обтислому хутряному бікіні, яке зробило її секс-символом 1970-х років. Через десятиліття актриса розповіла, що "ледве не померла" під час зйомок фільму в суворих погодних умовах, бо у неї розвинувся тонзиліт.

Читайте також: Померла актриса Ліза Лорінг - перша та оригінальна Венздей Аддамс.

Фото: Getty Images

Велч отримала премію "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль Констанс де Бонасьє у фільмі "Три мушкетери" 1974 року. Вона також зайняла 3-е місце в рейтингу Playboy "100 найсексуальніших зірок 20-го століття".

Фото: Getty Images

Акторка продовжувала зніматися до 2017 року, але в останні роки життя була самітницею. Протягом життя Ракель Велч була одружена чотири рази, у неї залишилися син Деймон (63 роки) і дочка Тані (61 рік).

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання