Лайм

Українських знаменитостей нагородять премією "Золота рукавичка"

Церемонія нагородження відбудеться в Києві 27 лютого

У Києві вдруге пройде щорічна церемонія нагородження премією "Золота рукавичка". Популярних українських артистів, спортсменів, політиків та акторів відзначать за найвідвертіші та нестандартні відповіді в авторському бліц-шоу ведучої, акторки і співачки Анни Буткевич "Без гриму".

Переможців визначать у десяти номінаціях: "Пара року", "З'їхав року", "Нежданчик року", "Одкровення року", "Сміливець року", "Смільчак року", "Скандал року", "Один на 100", "Одна на 100" та "Легенда".

Нагородження традиційно відбудеться в заміському кінно-спортивному клубі Equides Club.

Яскравою частиною заходу стане концертна програма за участю Alina Pash, Артема Пивоварова, Поліграф ШарікOFF, KAMALIYA та інших артистів. У цей вечір Анна Буткевич представить пісню "Без милого (Ой у вишневому саду)".

В рамках церемонії "Золота рукавичка" організатори проведуть благодійний аукціон. На зібрані кошти буде придбано медичне обладнання для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Серед представлених лотів - ракетка Еліни Світоліної, якою вона виграла підсумковий турнір WTA-2018, м'яч з автографом Андрія Шевченка, фотосесія від Соні Плакидюк, рукавичка Олександра Усика з автографом, ексклюзивні лоти від Андрія Данилка та Андре Тана та інших селебріті.

Андре Тан

Соня Плакидюк

Шоу "Без гриму" більш, ніж за три роки існування програми, виходило в ефірі топових телеканалів і радіостанцій країни, а всі випуски можна подивитися на однойменному YouTube-каналі. Ведуча Анна Буткевич запрошує на відверту розмову зірок кіно, телебачення і політики, а також легендарних спортсменів, щоб задати їм провокаційні питання і дізнатися ексклюзивні подробиці з їхнього життя. За минулий рік гостями бліц-шоу стали всесвітньо відомий англійський актор Скотт Едкінс, канадський актор Нік Бейтман, поет і музикант Борис Гребенщиков, відомий журналіст і письменник Леонід Парфьонов, оперний співак Пласідо Домінго, актор і режисер Джон Малкович, співачка Zivert та багато інших.

Олександр Шовковський

Варто відзначити, що назва премії "Золота рукавичка" обрана не випадково, а завдяки традиції ведучої для кожної програми підбирати нові рукавички - аксесуар, який демонструє стриманість і повагу з одного боку, а з іншого - готовність викликати співрозмовника на словесну дуель.

Анна Буткевич і Гарік Корогодський

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймАфіша
Теги: премії

Читайте також

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи

Карибські вечорниці: Caribbean Club повертає свої культові танцювальні суботи

Культові карибські вечірки повертаються. Перші запальні суботи чекають на гостей Caribbean Club уже в січні