Лайм

У Києві обрали "Міс Україну Всесвіт-2019": ось хто поїде на світовий конкурс краси

Вже у грудні в США Україну представить 26-річна Анастасія Субота

Увечері 24 жовтня в Києві відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2019", за підсумками якого його переможницею була названа 26-річна конкурсантка із Запоріжжя Анастасія Субота.

Останні кілька років Анастасія працює моделлю, хоча за фахом вона - веб-дизайнер. Нещодавно дівчина повернулася з Китаю, де також заробляла на життя і отримувала цінний досвід як манекенниця. Тепер же їй належить підготовка до міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт", і на це у неї є два місяці.

Всього фіналісток конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2019" було 16 - всі вони моделі у віці від 17 до 27 років. Оцінивши кілька етапів конкурсної програми, журі назвали ім'я фаворитки. Цього року до команди суддів увійшли поп-співачка та модель Даша Астаф'єва, моделі Анна Вергельская, Марія Літі, Вікторія Боня та інші.

Примітно, що це не перший подібний конкурс для переможниці. А крім роботи моделлю Анастасія захоплюється живописом і спортивної хореографією. Хобі у дівчини доволі своєрідне - пристрасно любить риболовлю.

Міжнародний конкурс "Міс Всесвіт", на якому дівчина представить Україну, пройде цього року 8 грудня в США.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Святковий манікюр на 1 вересня: цікаві ідеї для старшокласниць і не тільки

Наближається 1 вересня, тож старшокласниці і решта жіноцтва шукає тематичний манікюр до свята - пропонуємо обрати дизайни

Тягне обличчя донизу: візажист назвала помилку в макіяжі, яка додає віку

Як не варто фарбувати брови розповіла візажист - експертка назвала поширену помилку, яку слід уникати

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс