Лайм

Треба рятувати нігті? 5 популярних питань про манікюр в умовах карантину

Як доглядати за манікюром вдома і коли відкриються салони краси

Як зберегти дизайн нігтів без корекції? Як самостійно доглядати за нігтями в домашніх умовах? Коли нарешті відкриються салони краси, і до якого числа подовжили карантин? Про все це ми вирішили розповісти вам в цьому матеріалі.

Коли ж все це закінчиться

Отже, почнемо з того, що карантин, який раніше планували скасувати 24 квітня, подовжили мінімум до 11 травня. Також стало відомо, як саме Україна буде повертатися до нормального життя. Всі сфери послуг починатимуть роботу по черзі, дотримуючись спеціальним етапів. Цих етапів буде 5, і, якщо все піде за планом, салони краси будуть відкриватися в першому або другому з етапів з низкою правил і обмежень. Це означає, що самостійно стежити за своїми нігтями, волоссям і так далі нам доведеться ще мінімум кілька тижнів.

Фото: pinterest.com

Як доглядати за нігтями

Щоб ваш манікюр залишався красивим і здоровим, ми вирішили нагадати про корисні поради експертів в цій галузі. Раніше ми розповіли, як відростити міцні нігті. І крок за кроком пояснили, які процедури слід виконувати вдома, щоб ваші руки завжди виглядали добре.

Як підтримувати манікюр вдома

Також ми поділилися інформацією, як зберегти дизайн нігтів і відкласти похід в салон. У цьому матеріалі ви знайдете всю інформацію, від порад по домашньому догляду до хитрощів з підтримки пристойного стану гель-лаку.

Фото: Фото: pinterest.com

Як зробити манікюр самостійно

Почати, зрозуміло, потрібно з базового догляду і гігієни. Детальніше про ці процедури ви можете прочитати в попередніх пунктах. Ну а далі можна переходити до дизайну. Зовсім не обов'язково йти в салон краси, щоб отримати гарний манікюр. Адже існує безліч варіантів дизайну нігтів, які можна зробити самостійно. З цим завданням впорається будь-який бажаючий, знаючи прості хитрощі, про які ми розповіли раніше.

Фото: Фото: pinterest.com

Як зняти гель-лак

Почнемо з того, що самостійно знімати нарощені нігті і гель-лак не рекомендується, адже ця процедура може бути вкрай травматичною для нігтьових пластин. Але, якщо ви все-таки вирішили виконати цю маніпуляцію, потрібно знати деякі базові речі.

В жодному разі не можна з силою відривати лак від пластини. Не варто намагатися зняти гель або нарощені нігті за допомогою ацетону. Перед зняттям слід придбати спеціальну рідину для зняття гелю або акрилу. Нанести її, згідно з інструкцією, і тільки після цього акуратно зняти штучний матеріал з нігтьових пластин. Також після цього потрібно обов'язково провести доглядові процедури.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима