Лайм

Лавандове волосся - спірний тренд цього літа. 5 образів, які сподобаються не всім

Оригінальні зачіски на літо 2020

Щороку в списках трендів з'являються нові оригінальні варіанти фарбування волосся. У 2020 році модними стали лавандовий, бузковий та фіолетовий відтінки. Як же носити такі незвичайні зачіски? Про це наші експерти розкажуть в цьому матеріалі.

Практично безпрограшний варіант - боб-каре. Така зачіска відмінно виглядає з яскравим кольором, її просто укладати і вона підходить практично всім, незалежно від форми обличчя, віку і так далі.

Фото: behindthechair.com

Ще одна цікава ідея - омбре. Таке фарбування все ще тримається в списках модних хітів. Можна поєднати лавандовий або фіолетовий з рожевим, і отримати дуже незвичайний красивий результат. Тільки обов'язково довіряйте цю роботу досвідченому фахівцеві.

Фото: styleeasily.com

На кольоровому волоссі дуже ефектно виглядають різні плетіння. Їх можна робити абсолютно будь-якої товщини, довжини і вибрати будь-яку кількість.

Фото: content.latest-hairstyles.com

Для створення розкішного образу можна зробити великі локони. Така зачіска створить образ справжньої голлівудської діви.

Фото: evilhair.com

І остання зачіска в нашому списку - пучки. Це найбільш швидкий і простий варіант, який при цьому дуже стильно виглядає і підходить під будь-який одяг. Можна зробити як один пучок, так і декілька. Тут все залежить тільки від вашого смаку і фантазії.

Фото: hairstyleforblackwomen.net

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими