RU  UA

Красота

Лавандове волосся - спірний тренд цього літа. 5 образів, які сподобаються не всім

Оригінальні зачіски на літо 2020

Щороку в списках трендів з'являються нові оригінальні варіанти фарбування волосся. У 2020 році модними стали лавандовий, бузковий та фіолетовий відтінки. Як же носити такі незвичайні зачіски? Про це наші експерти розкажуть в цьому матеріалі.

Практично безпрограшний варіант - боб-каре. Така зачіска відмінно виглядає з яскравим кольором, її просто укладати і вона підходить практично всім, незалежно від форми обличчя, віку і так далі.

Фото: behindthechair.com

Ще одна цікава ідея - омбре. Таке фарбування все ще тримається в списках модних хітів. Можна поєднати лавандовий або фіолетовий з рожевим, і отримати дуже незвичайний красивий результат. Тільки обов'язково довіряйте цю роботу досвідченому фахівцеві.

Фото: styleeasily.com

На кольоровому волоссі дуже ефектно виглядають різні плетіння. Їх можна робити абсолютно будь-якої товщини, довжини і вибрати будь-яку кількість.

Фото: content.latest-hairstyles.com

Для створення розкішного образу можна зробити великі локони. Така зачіска створить образ справжньої голлівудської діви.

Фото: evilhair.com

І остання зачіска в нашому списку - пучки. Це найбільш швидкий і простий варіант, який при цьому дуже стильно виглядає і підходить під будь-який одяг. Можна зробити як один пучок, так і декілька. Тут все залежить тільки від вашого смаку і фантазії.

Фото: hairstyleforblackwomen.net

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше