Лайм

5 незвичайних б'юті-процедур, про які чоловікам краще не знати

На які хитрощі йдуть жінки заради краси

На що тільки не йдуть жінки заради збереження краси та молодості: пілінги, маски, креми, лазерні терапії, уколи, масажі. У цьому матеріалі ми розповімо вам про б'юті-процедури, побачивши які вистоїть далеко не кожен чоловік.

Шкарпетки для педикюру

Почнемо з популярного засобу для педикюру. Це спеціальні одноразові шкарпетки, просочені розчином. Їх слід надягати на ніч, зверху надягти будь-які теплі шкарпетки, і вранці на вас чекає приголомшливий ефект. Вся груба шкіра просто злізе сама, залишаючи ваші п'ятки гладкими і рожевенькими. Але чоловікам бачити цей процес точно не варто. Повірте, злазячий шматками шар шкіри - не найприємніше видовище.

Фото: pixabay.com

Лазерна епіляція

До цієї процедури все вже давно звикли. І багато чоловіків напевно навіть вважають, що з точністю можуть пояснити, як відбувається весь процес лазерного видалення волосся. Окрім одного нюансу. Під час діодної лазерної епіляції від пацієнтки завжди дуже сильно пахне згорілою в духовці курочкою.

Фото: laserone.com.ua

Клей для бюсту

Дивний винахід косметолога з Нью-Йорка Доун Джексон - клей для грудей. Їм слід рясно змастити бюст, потім надіти улюблену нижню білизну, зафіксувати груди в бажаному положенні і трохи притримати руками, щоб клей схопився. Виробник обіцяє, що бюст буде триматися так весь день. Також клей для грудей дуже легко змити звичайною мильною водою.

Фото: pixabay.com


Кривава маска

Одна з найжахливіших процедур в світі краси, яка з кожним роком стає все більш і більш популярною. В Україні косметологи вже використовують цей прийом повним ходом. Йдеться про криваву або "вампірську" маску. Роблять її наступним чином: у пацієнтки береться кров, виділяється плазма, потім її збагачують її різними елементами і наносять на шкіру обличчя. Ця маска стала популярною завдяки Кім Кардашьян.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Слиз

І остання річ в нашому списку - равлики. А точніше, їхній слиз. Він вважається дуже корисним для шкіри, тому цей продукт вже давно використовують різні косметичні компанії. Але також для масок і салонних процедур нерідко беруть свіжий натуральний слиз. Користь користю, але бридливим людям все-таки не варто на таке дивитися.

Фото: pixabay.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді