Лайм

10 свіжих ідей манікюру до свят весни: які кольори і арти в моді

Який дизайн в моді і що обрати до свят

Представниці прекрасної статі вже щосили готуються до майбутнього свята 8 Березня. І якщо ви ще досі не оновили манікюр, саме час зробити це. theLime підібрав для вас кілька цікавих ідей у найбільш трендових кольорах весни.

Навесні завжди хочеться яскравих фарб, тому, якщо ви не хочете експериментувати з дизайнами, обирайте вічну класику - червоний колір або його відтінки. Такий манікюр завжди буде привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Як відомо, найбільш трендові кольори 2021 року - це сірий і жовтий. У сірому кольорі гарно буде виглядати манікюр з матовим покриттям і дизайном у вигляді стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - у жовтому кольорі. Ви можете урізноманітнити такий манікюр геометричними смугами контрастного кольору або поєднувати його з сірим або білим кольорами.

Фото: pinterest.com

Також навесні величезною популярністю користуються нюдові відтінки манікюру. Ви можете урізноманітнити такий манікюр наклейками з квітковими мотивами.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант на весну - покрити нігті однієї руки білим кольором, а другої - чорним. На одній з них можна зробити стемпінг із різними візерунками, картинками або написами.

Фото: pinterest.com

Також навесні популярний манікюр у зелених відтінках. Ви можете поєднувати цей колір з білими і бежевими, а також додати акцентів за допомогою трендового дизайну "в крапочку".

Фото: pinterest.com

Ще один варіант манікюру - в яскравих кислотних відтінках. Ви можете обрати один з них або поєднувати кілька навіть на одному нігті.

Фото: pinterest.com

Щоб урізноманітнити сірі будні, можна зробити незвичний французький манікюр. Замість звичного білого кінчика покрийте нігті синім, жовтим або червоним кольором, а на одному з нігтів зробіть дизайн із квітковим мотивом.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - абстракція на нігтях. Покрийте їх напівпрозорим кольором, а потім починайте творити за допомогою хаотичних мазків яскравого відтінку і чорних крапок.

Фото: pinterest.com

Також навесні популярні блакитні та бузкові кольори лаку для нігтів. Ви можете поєднувати такий колір з прозорим покриттям, на якому можна зробити незвичний дизайн - чіткі геометричні лінії та хаотичні мазки.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді