Лайм

Колористи порадили, як візуально додати тонкому волоссю густоти і об'єму

Експерти поділилися професійними думками

Густе об’ємне волосся, яке має здоровий та доглянутий вигляд, - мрія багатьох жінок. І коли від природи воно тонке та рідке, доводиться шукати різноманітні шляхи того, як можна виправити ситуацію. Фахівці з догляду за волоссям розповіли, застосування яких хитрощів візуально зробить тонкі пасма більш густими та об'ємними.

Оберіть правильний колір

Як пояснює виданню Harpers Bazaar Джек Говард, колорист салону Paul Edmonds, зробити тонке волосся візуально густішим та об’ємнішим можна за допомогою фарби. "Чим світліше волосся, тим тонше воно може виглядати, а додавання густоти і об’єму за допомогою затемнення певних ділянок додасть зачісці глибини. Як саме? Це можна зробити за допомогою мікро-балаяжу. Це також схоже на контурування, така собі оптична ілюзія, яка відмінно працює", - каже експерт.

Фото: pinterest

У той час Анна Шорт, фахівець з фарбування та кольору, додає, що під час фарбування слід не перестаратися з кількістю нанесеної фарби: "Достатньо буде кількох пофарбованих пасм, щоб надати потрібної візуальної текстури волоссю. Оскільки надто багато освітлених чи затемнених пасм можуть створити протилежний ефект. Крім того, темне волосся від природи може виглядати густішим, тому - якщо тон шкіри дозволяє - брюнетки можуть допомогти волоссю виглядати об’ємніше".

Читайте також: Топ-5 поширених помилок під час миття голови, які псують вигляд волосся.

"Якщо у вас уже темне волосся, чому б не спробувати кілька приємних шоколадних відтінків, а не лише один рівномірний колір? – каже Адам Рід, стиліст та колорист. – Попросіть вашого перукаря так зробити, не треба гнатися за кольором, який намальований на коробці з фарбою".

Поекспериментуйте зі стрижкою

"Якщо ви спробуєте більш рівну чітку стрижку замість багатошарової – це також допоможе зберегти об’єм волосся. І не забувайте про регулярне підстригання кінчиків, тоді вони постійно матимуть здоровий доглянутий вигляд та з часом стануть більш міцними", - розповідає Анна Шорт.

Фото: pinterest

"Ще один можливий варіант – додавання нарощених пасм. Таке рішення точно дозволить отримати ефективний результат, адже ваше волосся вмить зміниться", - зазначає Шеннон Льюїс, фахівець з фарбування в Neville Hair and Beauty.

Читайте на тему: Стилісти порадили найкращі стрижки для тонкого волосся, які створюють ілюзію густоти та об'єму.

Френ Діксон, який працює креативним колористом в салоні краси Hari на вулиці King's Road, порадив додати кілька пасм нарощеного волосся з боків, щоб створити більш об'ємну та сміливу зачіску. "Не потрібно використовувати повний набір штучних подовжувачів, достатньо взяти кілька шматочків, щоб швидко досягти бажаного ефекту", - каже він.

А для того, щоб підібрати правильний колір волосся, Діксон рекомендує звернутися за консультацією до вашого стиліста-перукаря.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді