Лайм

Експерт порадив, як зробити тонке волосся візуально густішим

Візьміть собі на замітку корисну рекомендацію від експерта

Доглянуте та густе волосся – мрія кожної жінки, і коли досягти бажаного не вдається, з'являється відчуття безпорадності. Однак не поспішайте прощатися з мрією про густу шевелюру, навіть якщо ви перепробували десятки різних способів для цього. Баббі Мак, перукар-модельєр і власник Bobby Mack&Co Hair Studio, розповідає, що допомогти в ситуації з тонким ослабленим волоссям можуть стрижка і фарбування.

Боббі Мак Фото: instagram.com/bobbymackhair

Як пояснює фахівець виданню Southern Living, почати варто з багатошарової стрижки, яка візуально збільшить об'єм волосся. Після цього волосся фарбують у техніці контуринг - грамотне поєднання світлих і темних пасм візуально робить волосся густішим.

Читайте також: Перукар розповів, які зачіски початку 2000-х повернуться до моди у 2023 році: фото .

Контуринг волосся – що це?

Контуринг дуже нагадує шатуш, омбре або баляж, але має низку відмінностей. Такий прийом використовується і в макіяжі, і його основний секрет полягає в "грі" з відтінками: освітленням і затемненням. Завдяки цій техніці можна підкреслити всі переваги та приховати дрібні недоліки.

Фото: instagram.com/bobbymackhair

"Ніяких однотонних фарб! Вони миттєво зроблять будь-яку шевелюру плоскою, без візуального об'єму. А от поєднання світлих, середніх і темних відтінків працюватиме на вас, - зазначає Мак. - Має бути баланс темних і світлих пасм, тоді у вас вийде глибокий і насичений колір".

Фото: instagram.com/bobbymackhair

Наприклад, каштанове волосся можна зробити більш об'ємним, додавши світліші пасма. Яскраві кольори, такі як золотистий блонд, можуть зробити справжнє диво, якщо нанести його на пасма навколо обличчя. Подібним чином працюють і всі інші насичені кольори: каштановий або карамельний можуть створити ефект тіні, яка додасть глибини та об'єму тонкому світлому волоссю.

Фото: instagram.com/bobbymackhair

Читайте на тему: Як пофарбувати волосся в новому році: топ-3 тренди-2023.

"Відтінок повинен підкреслити риси обличчя і гармонійно поєднуватися зі стилем людини в цілому. У такому разі клієнт піде від мене, сповнений впевненості", - резюмує Боббі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників