Лайм

Стилісти порадили найкращі стрижки для тонкого волосся, які створюють ілюзію густоти та об'єму

Прислухайтеся до порад експертів

Зробити тонке волосся візуально густішим допоможе грамотне фарбування та правильна стрижка. Професійні стилісти розповіли виданню Real Simple, як підстригти ослаблене волосся, щоб створити ілюзію об'єму.

Тупий зріз

Якщо у вас тонка структура волосся, але ви не хочете розлучатися з довжиною, скористайтеся рекомендацією перукаря Шеймуса МакКернана. Стиліст радить зробити тупий зріз. За його словами, стрижки з чіткою лінією зрізу створять враження густішого волосся.

Фото: instagram.com/emilyclaireco

Бокс-боб

Якщо ви віддаєте перевагу більш коротким зачіскам, попросіть свого майстра зробити бокс-боб. Він нагадує стандартний боб, але відрізняється технікою, яка робить зачіску об'ємнішою. Ви можете вибрати довжину до підборіддя або плечей, але стилісти зазвичай радять вибирати середню довжину.

Фото: instagram.com/chicagoseamus

Градуйована стрижка

Стрижка шарами ніби створена для тонкого волосся. Плавний перехід від короткої до більш довгої довжини дозволяє візуально зробити локони густішими і підкреслити об'єм.

Читайте також: Перукар розповів, які зачіски початку 2000-х повернуться до моди у 2023 році: фото.

Фото: instagram.com/coiffybreak

"Вовча" стрижка

Така стрижка здатна додати м'який об'єм та текстуру вашому стилю, при цьому виглядає вона круто та зухвало, каже знаменитий стиліст Райан Річман. Для створення додаткового об'єму експерт рекомендує використовувати для укладання щипці для завивки або утюжок для волосся.

Фото: instagram.com/chicagoseamus

Клавікут

Слово "клавікут" у перекладі означає "ключиці". Довжина до ключиць вважається ідеальною: не надто коротка і дозволяє зібрати волосся у хвіст. Клавікут нагадує подовжений боб, але з додаванням текстури, яка допомагає надати тонкому волоссю об'єму.

Фото: instagram.com/laurapolko

Асиметричний боб

Популярний цього року асиметричний боб чудово підходить для тих, хто хоче додати родзинку до класичного бобу. Цей стиль навмисно підстрижений нерівномірно: одна сторона волосся довша за іншу, що створює шикарний ультражіночний результат, що підходить для всіх форм обличчя.

Фото: instagram.com/chicagoseamus

Чубчик на бік

Чубчик на бік може додати об'єму і відвернути увагу від тонкого коріння. Однак дівчатам, які мають вихор, варто відмовитися від цього образу, тому що чубчик може додати незручний об'єм у неправильному місці, каже перукар Джуліус Майкл.

Фото: instagram.com/sukiwaterhouse

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа