Лайм

Соратника Порошенка заскочили на відпочинку з помічницею: фото

Стало відомо з ким Гладковський відпочиває

Соратника екс-президента України Олега Гладковського (раніше - Свинарчука) застали на відпочинку з блондинкою.

Як пише "Страна" , глава корпорації "Богдан" засвітився із супутницею на набережній Сан-Поль в іспанському містечку Сагар. Елітне курортне селище розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гішольс та Плайя-де-Аро.

Відпочиваючі тут можуть орендувати віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Згідно з наведеною інформацією в мережі, класичний двомісний номер в 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати в цьому місяці 13,8 тис. гривень за добу.

Примітно, що ця локація вже фігурувала в українських новинах. Саме тут у 2016 році затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера Києва.

Раніше повідомлялося, що невідомою блондинкою може бути дружина Гладковського Юлія, яка, згідно з його декларації за 2018 рік, володіє великою кількістю нерухомості.

Зокрема на неї записані: 15 і 8,9 соток землі, а також особняк (863 кв.м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток і будинок (294 кв.м.) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл), дві квартири (419 та 76 кв.м.) та два гаражі в Києві. Однак, на фото видно, що це не вона.

Як повідомляють наші джерела, супутницею Гладковського є його помічниця в РНБО Ілона Ярмолюк, з якою він перебуває у відносинах, щонайменше, останні пару років.

На півдні Іспанії, неподалік Малаги у Олега Гладковського є вілла. Але зараз його помітили в більш ніж тисячі кілометрів від цього місця.

  • Раніше в мережі активно обговорювалося гардероб Олени Зеленської на червоній доріжці аеропорту Канади. Якщо точніше - її босоніжки. Першу леді засудили за грубе порушення етикету. Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі з важливими особами дружина гаранта обрала взагалі інший образ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами