Лайм

Стало відомо, хто виконає в Києві гімн до Дня Незалежності: і це не Олександр Пономарьов

Урочистий захід відбудеться 24 серпня

У Києві повним ходом йде підготовка до "Ходи Гідності", яка запланована на День Незалежності України, 24 серпня. До заходу готується і українська співачка Тіна Кароль, яка в цьому році виконає державний гімн.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив PR-менеджер артистки Павло Орлов, опублікувавши фрагмент з домашньої репетиції. На кадрах ролика Тіна Кароль акапельно виконує гімн України.

"Тіна Кароль репетирує Гімн України, який виконає 24 серпня під час "Ходи Гідності" до Дня Незалежності", - прокоментував відео Орлов.

Незважаючи на те, що артистом, якому найчастіше довіряли виконувати гімн України на урочистих заходах є Олександр Пономарьов, виступити на ході покликали не його.

Тіна Кароль в свою чергу не стала приховувати захоплення від того, що почесну місію довірили саме їй. "Неймовірно щаслива бути в цей історичний момент з тобою, Володимир Зеленський. Звучати, надихати, пишатися нашим президентом і батьківщиною", - зазначила співачка.

  • Раніше стало відомо, хто з українських діячів культури виступить на урочистій ході, режисерами якого стали Алан Бадоєв і Олена Коляденко.
  • Користувачі Instagram активно обговорюють нові фотографії і образ першої леді України Олени Зеленської після тривалої паузи, яка тривала в її акаунті майже місяць. Зараз же дружина президента України розповіла про зустріч в столиці іноземної гості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами