Лайм

Каменських випустила новий епатажний кліп: і це нормально, якщо ви нічого не зрозуміли

З прицілом на черговий успіх у США співачка випустила новий трек та кліп іспанською

Настя Каменських продовжує підкорювати латиноамериканський шоу-бізнес. З прицілом на черговий успіх у США співачка випустила кліп до нового треку Elefante. Красиво, яскраво, епатажно, як люблять говорити в ЗМІ, але мало що зрозуміло. І не тільки тому що NK співає іспанською.

Новий трек Каменських - мікс українських мотивів з бадьорими ритмами Латинської Америки. Кліп до нього - суцільні метаморфози в стилі Mozgi Entertainment. До речі, без Потапа в кліпі теж не обійшлося. Куди ж тепер без нього.

Як похвалилися у співачки, прем'єра кліпу до Elefante вже відбулася на "найпопулярнішій у світі ранковій передачі Despierta America на іспанському телеканалі Univision" (впевнені, ви теж дивіться її щоранку). В цілому Elefante звучить доволі свіжо, хоча, як зазначили перші слухачі в YouTube, це не найоригінальніше, що випускала NK. Що ж стосується самого ролика, дуже неприємною фоловерам співачки здалася людина-слон, яка і справді виглядає не набагато приємніше персонажа з однойменного фільму Девіда Лінча. Але ж про нього, схоже, весь цей трек.

"Блін, цей слон просто жахливий. Неможливо дивитися", "Фу, мерзенний слон, жесть", "Відмінний кліп, але слон огидний", - пишуть в коментарях до ролика. Що ж, дочекаємося ще відгуків з найпопулярніших у світі телепередач.

  • Лідер Rammstein Тілль Ліндеманн зняв новий кліп на "Ленфільмі" в Санкт-Петербурзі і показав перше фото зі знімального майданчика.
  • Оля Цибульська зняла дуже особистий кліп, на який її надихнув 4-річний син. У ролику співачка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами