Лайм

Фаворитка "Танців з зірками" стала втрачати свідомість у прямому ефірі - шоу перервали на рекламу

Ганні Різатдіновій вже надають допомогу медики

Ввечері 27 жовтня в ефірі 10 випуску шоу Танці з зірками-2019 стався інцидент: спортсменка Анна Різатдінова незабаром після виступу з партнером Олександром Прохоровим почала непритомніти.

Примітно, що для 10-го випуску пара обрала балет і Різатдіновій довелося виконати на паркеті низку складних танцювальних прийомів. По завершенню номера спортсменка трималася за живіт і, слухаючи оцінки суддів, помітно змінювалася в обличчі. В певний момент Різатдінова впустила подаровані їй квіти і повалилася на партнера. Ведучому Юрію Горбунову довелося перервати шоу на рекламу (відео дивіться нижче).

"Ми терміново вийшли на рекламу. Ані Різатдіновій стало погано. У неї піднявся тиск, сьогодні вона вже не вийде на паркет", - розповів після реклами Горбунов.

Разом з цим ведучий вибачився перед Григорієм Чапкісом за те, що йому довелося перервати балетмейстера на півслові: "Зараз мине трохи часу, ми сподіваємося, що Ані стане краще", - додав він.

Анну Різатдінова та Олександра Прохорова називають фаворитами шоу Танці з зірками-2019. Деякі пророкують парі впевнену перемогу. Чи так це, покаже час. Проте вже в половині випусків учасникам вдалося отримати найвищий бал.

  • Актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".
  • У 9 випуску "Танці з зірками" покинули Людміра Барбір і Дмитро Жук. Дивіться, яким був останній танець телеведучої та її партнера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами