Лайм

Єлизавета II прислухалася до критики і прийняла важливе рішення - тепер її люблять ще більше

Королева підтримала світовий тренд і відмовилася від натурального хутра

Зима близько, але Єлизавета II не збирається ховатися від холоду в улюблених шубах. Видання Mirror з посиланням на нову книгу стиліста королеви Анджели Келлі повідомляє, що в 2019 році монарх вперше відмовиться від одягу з натурального хутра на користь штучних альтернатив.

Єлизавета II завжди була прихильницею хутра, і володіє безліччю натуральних шуб, шапок, шарфів та інших предметів гардероба, які носила роками. Але зоозахисних організацій та активісти різко критикували її за те, що вона продовжує носити ці речі, коли Великобританія відмовилася від хутрового звірівництва в 2000 році.

Тепер королева погодилася з вимогами громадськості. У книзі "Зворотний бік медалі" Анджела Келлі пише: "Якщо Її Величність відвідуватиме зустрічі в особливо холодну погоду, з 2019 року використовуватиметься штучне хутро, щоб вона залишалася в теплі".

У Великобританії новину про рішення королеви зустріли схвально. У коментарі виданню Telegraph Клер Басс з організації Humane Society International сказала: "Ми дуже раді, що Її Величність офіційно відмовилася від хутра. Рішення королеви Єлизавети використовувати штучне хутро є ідеальним відображенням настроїв британської публіки, переважна більшість якої ненавидить жорстокість і не хоче мати з цим нічого спільного. Те, що голова держави відмовилася від хутра, посилає переконливе повідомлення про те, що хутро остаточно вийшло з моди і не пов'язане з брендом Британія".

Ще в 2013 році королеву критикували за те, що вона з'явилася в довгій коричневій шубі на Різдво. Вона одягла пальто, яке з 1961 року вважається одним з її улюблених.

  • Королева Єлизавета роками не зраджує улюбленій косметиці, і її ціни вас здивують. Помади, креми та парфуми Єлизавети II коштують не так уже й дорого.
  • Колишній член парламенту Великобританії Норман Бейкер розповів, наскільки багаті члени королівської родини. Податкові пільги та субсидії допомагають Єлизаветі II, її дітям та онукам вести безбідне життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами