RU  UA

Події

Флірт Полякової та несподівана заява Данилко: як на Х-фактор 10 пройшов 11 випуск

Судді вибирали 12 учасників для прямих ефірів, але рішення Данилко збило всіх з пантелику

23 листопада на каналі СТБ вийшов 11 випуск вокального шоу "Х-фактор". Судді проекту дізналися, якою категорію учасників будуть керувати на майбутніх прямих ефірах, а конкурсанти представили свої улюблені пісні, щоб вибороти місце у фінальній дюжині. Розповідаємо, які виступи виявилися найцікавішими.

Категорія "Дівчата" дісталася Ігорю Кондратюку, який категорично заявив про бажання виграти 10 сезон "Х-фактора" і жорстко відстоював свої рішення. Одне з них змусило покинути шоу сильну учасницю - артистку кабаре з Шанхая Катерину Данилейко. Сама дівчина не бачила для себе конкурентів, і хоча Кондратюк визнав, що в її виконанні немає недоліків, в останній момент віддав її місце 14-річній Маші Сур. Через йому довелося виходити на вулицю, щоб втішити засмучену Катерину.

Учасниця АТО Юлія Бордунова виконала пісню групи Антитіла - "Вірила". Військовослужбовиця зізналася, що до "Х-фактора" була "суворим атошником", але зараз "кайфує від сцени". Кондратюк вирішив залишити її на проекті, хоча сама вона готова була віддати своє місце юній Маші Сур.

Марія Стопник, яка виконала пісню Б’янки "Нещасливе кохання", переживала за своє майбутнє в проекті, і зізналася, що в стресових умовах незрозуміло, чого очікувати від свого голосу. Проте дівчина увійшла в трійку дівчат-лідерів і буде змагатися за перемогу в прямих ефірах.

Третьою переможницею тренувального табору серед дівчат стала 17-річна Еліна Іващенко. Вона виконала пісню Максима Фадєєва "Танці на склі", вразивши суддів дорослою харизмою і виборши місце в прямих ефірах у 14-річної Маші.

Категорію "За 30" отримала Оля Полякова, про що давно мріяла. "Всі ходять на Винника, тому що більше нема на кого ходити. Хочу, щоб в країні з'явилася нова зірка, і я буду займатися цим особисто", - заявила Полякова.

У трійці переможців опинилася 32-річна Аня Іваниця, яка полюбилася суддям за яскраву зовнішність, жіночність та артистизм. Учасниця зізналася, що її відмовляли від сцени, критикуючи за неформатну фігуру і зріст, але вона послала недоброзичливців подалі і довела, що може реалізуватися як співачка.

Пощастило залишитися в проекті ще одній фаворитці "Х-фактору 10", Людмилі Базелюк. Полякова спростувала чутки, що купила няні своїх дітей місце в фіналі і "про все домовилася", але Кондратюк і Данилко порадили їй не звертати уваги на розмови і залишити на проекті талановиту жінку. Особливо завзято захищав її Кондратюк, який оскаржив стереотип про те, що на вокальних шоу перемогти можуть тільки молоді виконавці.

Появу Георгія Колдуна Оля Полякова зустріла захоплено. Харизматичний телеведучий сподобався їй ще на кастингу, і в останньому випробуванні тренувального табору вона не шкодувала компліментів для фаворита. Іншим членам журі довелося нагадати фліртуючій колезі, що вона заміжня, але Полякова відповіла, що "нагулює апетит, а вечеряти буде вдома".

Судді готові були битися за категорію хлопців, але дісталася вона Насті Каменських, яка найбільше хотіла стати їх куратором. Каменських вірить, що саме в її команді перебуває переможець.

Кандидатура Юрія Каналоша викликала суперечку між Олею Поляковою і Ігорем Кондратюком. Полякова заявила, що єдиним яскравим елементом в його виступі був костюм, але Кондратюк запевнив, що Юрій - єдиний учасник, заради якого він погодився б займатися з хлопцями. Каменських вирішила залишити Каналоша на проекті, пожартувавши, що Полякова критикує її фаворита, щоб "Х-фактор 10" виграв її підопічний.

Ще одним щасливчиком, в потенціал якого повірила Настя Каменських, став Артем Забєлін, якого спочатку вважали копією Монатіка. Конкурсанту вдалося проявити себе з несподіваного боку за допомогою пісні Арсена Мірзояна, і глядачі ще побачать його в прямих ефірах.

Одним із улюбленців Кондратюка і Данилко був Антон Гвоздик, переспівавший Монатіка. Судді відзначили, що незважаючи на талант, учасник обрав для себе вкрай невдалу пісню. В результаті його дорогу в прямі ефіри зайняв простий і комічний Антон Вельбой.

Категорія "Групи" дісталася Андрію Данилку, але замість того, щоб слухати і судити учасників, він заявив про бажання покинути "Х-фактор".

"Ви знаєте, може я не правий, але я цілий день промучився, - заявив Данилко. - Я сиджу, і ніби не виправдовую сподівань. Я настільки порожній. Всі дівчата і хлопці настільки різні, переодягаються, а я весь час в чорному. Вирішив щось поміняти, в Бельгії купив одяг для ефіру, але дивлюся, і я як дурень. Я розумію, що це важливо, але я, напевно, цей проект покину. Тому що у вас може з'явитися наставник, який вам допоможе. Проблема в мені, і коли я думаю, що мені треба вибирати, то розумію, що не можу це робити".

Після цих слів суддя залишив залу, і про те, чи вдасться його повернути, глядачі дізнаються в новому випуску "Х-фактор 10".

Тим, хто пропустив 10 випуск "Х-фактора 10", варто побачити його найцікавіші виступи. У другому випробування тренувального табору глядачів чекав несподіваний дует.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Певица Светлана Лобода исполнила Щедрик Леонтовича с 100 украинских латвийских детей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

В Киеве на Террасе River Mall пройдет премьера культового спектакля Здравствуйте я ваша тетушка с Алексеем Вертинским

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Спивоче поле откроется Магический сад – парк со сказочными героями, цветочными инсталляциями и яркими фотозонами