Лайм

Названо другого члена журі Нацвідбору на Євробачення-2020 року - тепер стає цікавіше

Відбірковий етап на пісенний конкурс 2020 року стартує вже в лютому

Телеканал СТБ та UA: Суспільне мовлення назвали другого члена журі, який візьметься оцінювати конкурсантів Національного відбору на Євробачення-2020. Про нові обличчя за суддівським столом говорили не дарма, до Андрія Данилка цього разу приєднається співачка Тіна Кароль.

Примітно, що артистка також є учасницею пісенного конкурсу Євробачення, у 2006 році вона представляла країну в Афінах (Греція) з піснею Show Me Your Love, з якої зайняла 7 місце.

У музичній сфері Тіна Кароль активно працює вже більше 15 років. За цей час артистка випустила 6 студійних альбомів, 35 кліпів та 3 музичних фільми. Провела 11 концертних турів і неодноразово ставала суддею вокальних шоу "Голос країни" та "Голос. Діти".

"Всім своїм досвідом і знаннями готова підтримати конкурсантів і відкрити нові горизонти їх таланту. Ми обираємо того, хто представлятиме країну, але не треба забувати, що потім артист до неї повертається. Завдання артиста - гідно виступити на конкурсі, а після - стати справжньою зіркою в своїй країні", - зазначила Кароль у своєму першому коментарі з цього приводу.

Імовірно, організатори Нацвідбору назвуть ще ім'я третього судді, яке поки тримається в секреті. Раніше лише стало відомо, що до суддівства традиційно повернеться Андрій Данилко, а ведучим заходу буде комік і волонтер Сергій Притула.

Перші два півфінали Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть у прямому ефірі каналів СТБ та UA: Перший 8 і 15 лютого. Фінал, в ході якого оберуть представника України в Нідерландах, - 22 лютого.

  • Раніше Тіна Кароль і солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна презентували в мережі спільний трек "Вільна", автором якого виступила українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко).
  • Трек "Вільна" Тіни Кароль та Юлії Саніної став "дуетом року" за версією theLime в переліку головних подій 2019-го.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами